Η co-CEO της Tototheo Maritime, Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, συμπεριλήφθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά στη Lloyd’s List Top 100 People in Shipping και ανεβαίνοντας 6 θέσεις από τη προηγούμενη χρονιά, μοιράζεται τη θέση Νο. 83 με την Πρόεδρο της WISTA International Έλπη Πετράκη, η οποία εξελέγη ως τον Οκτώβριο του 2022 μετά την ολοκλήρωση της θητείας της Παναγιώτου Θεοδοσίου.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Aphrodite Maoudi – Tototheo Maritime η λίστα των Top 100 του Lloyd’s List συμπεριλαμβάνει άτομα που ασκούν επιρροή και προωθούν την αλλαγή στη παγκόσμια ναυτιλία.

Προστίθεται πως εκτός από τον ρόλο της στην Tototheo, η κ. Θεοδοσίου κατέχει μια σειρά από άλλες θέσεις, συμπεριλαμβανομένης της Προέδρου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και είναι μέλος διοικητικών συμβουλίων διαφόρων οργανισμών όπως το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου και πολλών άλλων.

Σε σχέση με τη νέα κατάταξη της στη λίστα, προστίθεται, η κ. Θεοδοσίου ανέφερε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια, είχε ως αποστολή την ενίσχυση της ποικιλομορφίας στη ναυτιλία και τη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για όλους, αυξάνοντας παράλληλα την ευαισθητοποίηση για τα οφέλη της ψηφιοποίησης, τις ευκαιρίες που μπορεί να δημιουργήσει και πώς οι νέες τεχνολογίες μπορούν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος του κλάδου.

Πηγή:ΚΥΠΕ