X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΗ DP World Limassol στηρίζει την ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας - Κύπρου

Η DP World Limassol στηρίζει την ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας – Κύπρου

Η DP World Limassol εκφράζει την στήριξή της στην πρωτοβουλία της Κυβέρνησης για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας, η οποία ενισχύει τον θαλάσσιο τουρισμό της χώρας.

Ανακοίνωση της DP World Limassol αναφέρει ότι στο πλαίσιο της επιβατικής σύνδεσης, η οποία επαναρχίζει φέτος μετά από 21 χρόνια, το M/V Daleela θα πραγματοποιήσει συνολικά 22 ταξίδια από τη Λεμεσό (Κύπρο) προς τον Πειραιά (Ελλάδα) μεταξύ Ιουνίου – Σεπτεμβρίου 2022, με σημείο αναχώρησης και άφιξης το υπερσύγχρονο Τερματικό Κρουαζιέρας που διαχειρίζεται η DP World Limassol.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της DP World Limassol, Nawaf Abdulla ανέφερε ότι η εταιρεία στηρίζει την πρωτοβουλία της κυβέρνησης , η οποία ενισχύει τον θαλάσσιο τουρισμό της χώρας.

«Με αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα να συγχαρώ όσους δούλεψαν σκληρά για να γίνει πραγματικότητα η επανέναρξη της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, έπειτα από 21 χρόνια. Είμαι βέβαιος πως η νέα υπηρεσία θα είναι εξαιρετικά επωφελής για τη χώρα, καθώς θα παρέχει στους Κύπριους αλλά και άλλους πολίτες ανταγωνιστική συνδεσιμότητα με την Ελλάδα, ενισχύοντας παράλληλα την προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού μεταξύ της Κύπρου και της Ευρώπης», ανέφερε ο κ. Abdulla.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share