Home Featured Η Εθνική Κύπρου ηττήθηκε από την Ελλάδα με 3-0 σε αγώνα για το Nations League σκορπώντας νέα απογοήτευση

Η Εθνική Κύπρου ηττήθηκε από την Ελλάδα με 3-0 σε αγώνα για το Nations League σκορπώντας νέα απογοήτευση

0
Η Εθνική Κύπρου ηττήθηκε από την Ελλάδα με 3-0 σε αγώνα για το Nations League σκορπώντας νέα απογοήτευση

Κάνοντας τραγικά αμυντικά λάθη που την έφεραν νωρίς πίσω στο σκορ, η Εθνική Κύπρου γνώρισε χθες βράδυ την ήττα με 3-0 από την Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Πρόκειται για τη δεύτερη ήττα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε τρεις αγώνες, ενώ η Ελλάδα παραμένει πρώτη χωρίς απώλειες.

Η Εθνική του Νίκου Κωστένογλου, πλήρωσε τα αμυντικά λάθη στο ξεκίνημα του αγώνα με αποτέλεσμα, μέχρι το 20ο λεπτό το σκορ να είναι 2-0 από τέρματα των Μπακασέτα (8′) και Παυλίδη (20′).

Σε δηλώσεις μετά τον αγώνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Κωστένογλου δικαιολόγησε για ακόμη φορά τη νέα ήττα αποδίδοντας την στα αμυντικά λάθη και ως συνήθως είπε ότι προσβλέπει στο επόμενο παιγνίδι.

«Όταν κάνεις δύο γκολ δώρο στον αντίπαλο στα πρώτα είκοσι λεπτά, ότι έχεις σχεδιάσει και για ότι έχεις προετοιμαστεί, ανατρέπεται», ανέφερε ο κ. Κωστένολγου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Σημείωσε ότι η Εθνική προσπάθησε να αντιδράσει, βγήκε μπροστά με αποκορύφωνα την χαμένη ευκαιρία με τον Πίττα.

«Εκεί πιστεύω πως αν έμπαινε το γκολ, η εικόνα του αγώνα θα άλλαζε. Η Ελλάδα πέτυχε δυστυχώς και τρίτο γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και εκεί όλα τελείωσαν», πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι δεν θα επιρρίψει ατομικές ευθύνες για το αποτέλεσμα. «Έχουμε ευθύνες όλοι. Είμαστε ομάδα και όλοι έχουμε ευθύνες. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία αφού είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για τη συνέχεια της πορείας μας στη διοργάνωση», είπε και έδωσε συγχαρητήρια στην Ελλάδα, η οποία νίκησε δίκαια.

«Και με την εικόνα που βγάζει μέχρι στιγμής, θεωρώ θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο», κατέληξε.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική μας την Κυριακή στις 16:00 στο Μπέλφαστ με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Σε τρεις αγώνες για το Nations League, τους δυο εντός, η Εθνική Κύπρου έχει δυο ήττες και μια ισοπαλία χωρίς να έχει σημειώσει γκολ και έχοντας παθητικό πέντε.

Πηγή:ΚΥΠΕ