X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΗ Eurogate επιδοτεί συμμετοχή του προσωπικού της στο Σχέδιο Επιχορηγούμενων Διακοπών για...

Η Eurogate επιδοτεί συμμετοχή του προσωπικού της στο Σχέδιο Επιχορηγούμενων Διακοπών για προώθηση των εμβολιασμών

Στην προσπάθεια για προώθηση των εμβολιασμών κατά της πανδημίας, μέσω παραχώρησης επιπρόσθετων κινήτρων προς το προσωπικό της, συμμετέχει η Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο Λιμάνι Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η εταιρεία θα προσφέρει επιπλέον επιδότηση προς το προσωπικό της για συμμετοχή στο Σχέδιο Επιχορηγούμενων Διακοπών που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση, καλύπτοντας το 35% του κόστους διαμονής για δύο βράδια σε ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο Σχέδιο.

Η επιχορήγηση του 35% ισχύει για κάθε εργαζόμενο της εταιρείας, ο οποίος έχει ήδη προχωρήσει σε εμβολιασμό ή θα εμβολιαστεί στο άμεσο μέλλον για όσο χρόνο το πρόγραμμα θα είναι σε ισχύ και έρχεται να προστεθεί στο 35% που ήδη καλύπτει το σχέδιο που ανακοίνωσε το Υφυπουργείο Τουρισμού. Ακόμη, η Eurogate έχει αποφασίσει να προσφέρει επιπρόσθετη άδεια ανάπαυσης δύο ημερών προς όσους εργαζόμενους είναι ήδη εμβολιασμένοι και όσους θα εμβολιαστούν ως το τέλος Αυγούστου.

Ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate Container Terminal Limassol, Capt. Γιώργος Πούρος δήλωσε πως «σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η υφήλιος και κατ’ επέκταση και η Κύπρος, λόγω της πανδημίας COVID-19, αποτελεί καθήκον όλων μας να συνεισφέρουμε με κάθε δυνατό τρόπο στην ενίσχυση των προσπαθειών που γίνονται για οχύρωση της δημόσιας αλλά και ατομικής υγείας, μέσω των εμβολιασμών. Η Eurogate στηρίζει την εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό της πανδημίας και παροτρύνει τόσο το προσωπικό της όσο και την κοινότητα ευρύτερα να αξιοποιήσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό».

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης, ότι παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιούργησε τόσο διεθνώς όσο και στην Κύπρο η πανδημία, «η Eurogate Container Terminal Limassol Ltd συνέχισε απρόσκοπτα τις λειτουργίες στο λιμάνι Λεμεσού, λαμβάνοντας αυξημένα μέτρα προστασίας και υγειονομικής ασφάλειας, και συνεισφέροντας έτσι τα μέγιστα στην αδιάκοπη εξυπηρέτηση του κυπριακού εμπορίου και της οικονομίας».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share