X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΗ Hermes Airports απέσπασε τη Χρυσή Πιστοποίηση Investors in People

Η Hermes Airports απέσπασε τη Χρυσή Πιστοποίηση Investors in People

Την Χρυσή Πιστοποίηση Investors in People, απέσπασε η Hermes Airports για τις πρακτικές που εφαρμόζει για στήριξη των εργαζομένων για μια «ευτυχισμένη, υγιή και παραγωγική ζωή».

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «τη διαχρονική δέσμευση της Hermes Airports για συνεχή ανάπτυξη των ανθρώπων της αλλά και συνεχή βελτίωση των διαδικασιών που εφαρμόζει, αντικατοπτρίζει η νέα διεθνούς κύρους, χρυσή πιστοποίηση Investors in People (ΙΙP) που αφορά τις πρακτικές ευημερίας και ευεξίας που εφαρμόζονται στον Οργανισμό.

Η συγκεκριμένη διαπίστευση αναγνωρίζει, μεταξύ άλλων, τις καινοτόμες πρακτικές που έχουν εισαχθεί από το πρόγραμμα «Evexia | Being Well» που καθιερώθηκε στην εταιρεία απ’ το 2017, που στόχο έχει την στήριξη των εργαζομένων για μια ευτυχισμένη, υγιή και παραγωγική ζωή».

Μεταξύ άλλων το πρόγραμμα Evexia “καθιέρωσε διάφορες πρωτοβουλίες, όπως η εβδομάδα εκτίμησης εργαζομένων, οι εξετάσεις αίματος, συνεδρίες μασάζ, εργαστήρια προπόνησης γονέων, πεζοπορία και άλλα».

Το Investors in People «αποτελεί έναν σημαντικό οδηγό για τους οργανισμούς, το οποίο ενθαρρύνει να εφαρμόζουν βέλτιστες πρακτικές στον τομέα διαχείρισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και που αντανακλά τις τελευταίες τάσεις στον χώρο εργασίας, τις βασικές δεξιότητες και τις αποτελεσματικές δομές που απαιτούνται για την επίτευξη υψηλών επιδόσεων σε οποιονδήποτε κλάδο».

Όπως ανέφερε η Νατάσα Ιακωβίδου, Ανώτερη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Hermes Airports «η χρυσή διάκριση του Investors in People, επιβραβεύει τις πρακτικές μας στον τομέα της ευεξίας, καταδεικνύοντας πως στη Hermes Airports οι άνθρωποι είναι στο επίκεντρο και η κινητήρια δύναμη της επιτυχίας μας, ενώ η ευημερία, η ανάπτυξη και η ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, είναι ανάμεσα στις βασικές μας προτεραιότητες».

(ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share