X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣH Mελόνι λέει πως θα συναντήσει τον Ζελένσκι για να του πει...

H Mελόνι λέει πως θα συναντήσει τον Ζελένσκι για να του πει ότι η Ιταλία είναι στο πλευρό του

Η Ιταλίδα Πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, σε συνέντευξή της που μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης από τη δημόσια τηλεόραση της Rai, αναφέρθηκε στα κύρια θέματα εσωτερικής και διεθνούς επικαιρότητας.

Είπε ότι θα συναντήσε σύντομα τον Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι για να του πει ότι η Ιταλία είναι στο πλευρό του.

«Και πως, παρά το ότι μπορεί να μοιάζει ότι είμαστε στο χείλος του γκρεμού, θα ήθελα να μιλήσω μαζί του για το μέλλον και την ανοικοδόμηση. Δεν σταματάμε τη συμβολή μας, με στόχο να φτάσουμε στον τερματισμό του πολέμου», δήλωσε η επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης.

«Αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι το ενδεχόμενο να μην καταφέρω να στείλω αποτελεσματικά το μήνυμα στους πολίτες μας, ότι η κυβέρνηση προχωρεί με αποφασιστικότητα, κρατώντας ψηλά το κεφάλι και χωρίς να χάσει ούτε λεπτό, με την επίγνωση ότι η χώρα μπορεί να ανακάμψει, παρά τις δυσκολίες, αλλά με την συμβολή όλων», πρόσθεσε η Τζόρτζια Μελόνι.

Αναφερόμενη στη γενικότερη οικονομική κατάσταση, η Ιταλίδα Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η Κυβέρνηση εργάζεται με προτεραιότητα στην ανάπτυξη για δημιουργία πλούτου που να μπορεί να ανακατανεμηθεί.

Διαφορετικά, είπε, ανακατανέμεται η φτώχεια.

Ερωτηθείσα για την αύξηση της τιμής των καυσίμων και την απεργία που προκήρυξαν οι ιδιοκτήτες πρατηρίων για τις 25 και 26 Ιανουαρίου, η Τζόρτζια Μελόνι είπε ότι η Κυβέρνηση θα τους συναντήσει αύριο και θα τους ξαναπεί ότι δεν θέλει να τους μετακυλήσει καμιά ευθύνη.

Αντιθέτως, είπε, θεωρούμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των βενζινοπωλών συμπεριφέρεται με μεγάλο αίσθημα ευθύνης.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share