Home Featured Η Ομόνοια ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-3

Η Ομόνοια ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-3

0
Η Ομόνοια ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-3

Η Ομόνοια στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την οποία ηττήθηκε με 2-3 στο ΓΣΠ την Πέμπτη, στο πλαίσιο του Europa League.

Στο σκορ προηγήθηκε η Ομόνοια με γκολ του Ανσαριφάρντ στο 34ο λεπτό, μετά από πάσα του Μπρούνο που έφυγε στην αντεπίθεση. Το γκολ ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση της ομάδας του Νιλ Λένον, η οποία προσπάθησε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να δημιουργήσει ευκαιρία για δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφάρισε στο 53ο λεπτό σε 1-1 με τον Ράσφορντ, ο οποίος έκανε ένα άπιαστο σουτ και νίκησε τον Φαμπιάνο.

Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε στο 63ο λεπτό με γκολ του Μαρσιάλ, ο οποίος έκανε το 2-1.

Στο 83ο η Γιουνάιτεντ πέτυχε το τρίτο της γκολ, όταν ο Ρονάλντο έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Ράσφορντ από κοντά έκανε το 3-1, σημειώνοντας το δεύτερό του τέρμα στον αγώνα.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού στο 86ο λεπτό διαμόρφωσαν το τελικό 3-2 με γκολ από τον Παναγιώτου.

Η Ομόνοια στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League δέχθηκε ισάριθμες ήττες και παραμένει τελευταία στη βαθμολογία του γκρουπ στο οποίο αγωνίζεται. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβηκε στους έξι πόντους και στη δεύτερη θέση, αφού την πρώτη θέση πήρε η Σοσιεδάδ με εννέα πόντους, κερδίζοντας τη Σέριφ.

Στους επόμενους τρεις αγώνες, οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν τη τρίτη θέση που οδηγεί σε μπαράζ για τη συνέχεια του Europa Conference League.

https://www.youtube.com/watch?v=AoIW-DZa6mI

Πηγή:ΚΥΠΕ