X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΗ Ουκρανία ανέστειλε τις ροές ρωσικού πετρελαίου προς κεντρική Ευρώπη γιατί δεν...

Η Ουκρανία ανέστειλε τις ροές ρωσικού πετρελαίου προς κεντρική Ευρώπη γιατί δεν πληρώθηκαν τέλη διέλευσης λόγω δυτικών κυρώσεων

Η Ουκρανία ανέστειλε από τις αρχές Αυγούστου τις ροές πετρελαίου μέσω του ρωσικού αγωγού που διέρχεται τη χώρα και τροφοδοτεί την κεντρική Ευρώπη, επειδή οι δυτικές κυρώσεις την εμπόδισαν να παραλάβει τα τέλη διέλευσης από τη Μόσχα, ανακοίνωσε την Τρίτη η ρωσική διαχειρίστρια εταιρεία Transneft.

Η αναστολή των ροών του ρωσικού πετρελαίου μέσω του αγωγού θα πλήξει χώρες όπως η Σλοβακία, η Ουγγαρία και η Τσεχία, οι οποίες βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο ρωσικό αργό πετρέλαιο και έχουν περιορισμένη δυνατότητα εισαγωγής εναλλακτικού εφοδιασμού, δια θαλάσσης.

Η

The app was not found in the store. 🙁
ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε τις πληρωμές για τη μεταφορά πετρελαίου τον Αύγουστο στον ουκρανικό φορέα εκμετάλλευσης αγωγών UkrTransNafta στις 22 Ιουλίου, αλλά τα χρήματα επιστράφηκαν στις 28 Ιουλίου, καθώς η πληρωμή δεν ολοκληρώθηκε. Ανέφερε ότι οι αποστολές πετρελαίου σταμάτησαν από τις 4 Αυγούστου.

Η Transneft ανακοίνωσε επίσης ότι η Gazprombank, η τράπεζα που διαχειρίστηκε την πληρωμή, της ανέφερε ότι τα χρήματα επιστράφηκαν λόγω των περιοριστικών μέτρων που εφαρμόζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share