X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Σόφια ανακηρύχθηκε η τρίτη καλύτερη επιλογή για πολυτελείς διακοπές ευεξίας στην...

Η Σόφια ανακηρύχθηκε η τρίτη καλύτερη επιλογή για πολυτελείς διακοπές ευεξίας στην Ευρώπη

Η Σόφια είναι ένας από τους πιο μοντέρους προορισμούς της Ευρώπης για πολυτελείς διακοπές ευεξίας σύμφωνα με μια μελέτη έξι παραγόντων που διεξήχθη από το δίκτυο OVO.

Η μελέτη των πιο δημοφιλών προορισμών της Ευρώπης εξετάζει τον αριθμό των εστιατορίων με αστέρια Michelin, των πολυτελών σπα και ξενοδοχείων 5 αστέρων ανά ένα εκατομμύριο τουρίστες, καθώς και τους δείκτες αναζήτησης ασφάλειας και πολυτελείας.

Η Σόφια ανακηρύχθηκε η τρίτη καλύτερη επιλογή για αποδράσεις ευεξίας με 83 ιαματικά λουτρά 4 αστέρων και πάνω, τα οποία ισοδυναμούν με 60 πολυτελή λουτρά ανά ένα εκατομμύριο τουρίστες.

Ο μέσος αριθμός ιαματικών λουτρών 4 αστέρων και πάνω σε μια πόλη στη μελέτη είναι 129, που ισούται με 26 ανά ένα εκατομμύριο τουρίστες.

Οι μόνες πόλεις που ξεπέρασαν τη Σόφια ήταν η Βαρκελώνη (η οποία έχει 87 πολυτελή σπα ανά ένα εκατομμύριο τουρίστες) και η Ζυρίχη με μόλις κάτω από 74 ανά ένα εκατομμύριο τουρίστες.

Το Βερολίνο και το Παρίσι τερμάτισαν στην 4η και την 5η θέση αντιστοίχως.

Η Σόφια είναι επίσης ένας από τους πιο μοντέρνους προορισμούς για πολυτελείς διακοπές, έχοντας καταταγεί 10η στους όρους αναζήτησης πολυτελείας της Google.

Η Σόφια έχει 12 ξενοδοχεία 5 αστέρων που ισοδυναμεί με 8,7 ανά ένα ένα εκατομμύριο τουρίστες (5η στη συνολική κατάταξη). Αυτό είναι 140% περισσότερο από τον μέσο όρο των 5 ξενοδοχείων 5 αστέρων ανά ένα εκατομμύριο τουρίστες.

Οι ελβετικές πόλεις της Ζυρίχης και της Γενεύης είναι οι κορυφαίες ευρωπαϊκές πόλεις για πολυτελείς πόλεις στην Ευρώπη, με τη Μαδρίτη να συμπληρώνει τις τρεις πρώτες θέσεις.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share