X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΗ TUS Airways πραγματοποίησε την πρώτη απευθείας πτήση μεταξύ Ισραήλ και Κατάρ...

Η TUS Airways πραγματοποίησε την πρώτη απευθείας πτήση μεταξύ Ισραήλ και Κατάρ για μεταφορά φιλάθλων

Την πρώτη απευθείας πτήση μεταξύ Ισραήλ και Κατάρ πραγματοποίησε την Κυριακή η TUS Airways.

Σε ανακοίνωση η TUS Airways αναφέρει πως «είναι η πρώτη επίσημη έγκριση αυτού του είδους από τις Κυβερνήσεις του Ισραήλ και του Κατάρ, και αφορά την μεταφορά 180 φίλων του ποδοσφαίρου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA του 2022 που πραγματοποιείται στην αραβική Χερσόνησο».

Αναφέρει επίσης ότι είναι περήφανη για την κυπριακή σημαία στα αεροσκάφη της και προσθέτει πως «έχει την τιμή να πραγματοποιεί μια τόσο ιστορική πτήση και να επιδεικνύει τη σημασία που έχει η Κυπριακή Δημοκρατία στην παγκόσμια σκηνή σύνδεσης και ενίσχυσης στενότερων δεσμών στην περιοχή».

Επιπλέον, η TUS Airways αναφέρει ότι θα πραγματοποιήσει 6 επιπλέον πτήσεις μετ’ επιστροφής (12 πτήσεις στο σύνολο τους) μεταξύ Τελ Αβίβ και Ντόχα για να μεταφέρει περισσότερους από χίλιους φίλους του ποδοσφαίρου στην αραβική Χερσόνησο μεταξύ 20 Νοεμβρίου και 15 Δεκεμβρίου 2022.

Προσθέτει ότι οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν με τα υπερσύγχρονα αεροσκάφη Airbus A320 και με διάρκεια πτήσης περίπου τρεις ώρες.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η TUS Airways αναφέρει ότι ζήτησε από τις αρχές να προσθέσουν επιπλέον 3 πτήσεις μετ’ επιστροφής (συνολικά 18 πτήσεις).

Τέλος, η TUS Airways αναφέρει πως θα ξεκινήσει από τις 16 Δεκεμβρίου 2022, να προσφέρει απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς το Ηράκλειο Κρήτης.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share