X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣH ψηφιακή τράπεζα της Τράπεζας Κύπρου βραβεύτηκε από το περιοδικό «Global Finance»

H ψηφιακή τράπεζα της Τράπεζας Κύπρου βραβεύτηκε από το περιοδικό «Global Finance»

H ψηφιακή τράπεζα της Τράπεζας Κύπρου αναγνωρίζεται ως μια από τις καλύτερες ψηφιακές τράπεζες της Δυτικής Ευρώπης και βραβεύεται ως η καλύτερη ψηφιακή τράπεζα στην Κύπρο για το 2021 στη λιανική και επιχειρηματική τραπεζική, από το εγνωσμένου κύρους περιοδικό «Global Finance», που τη βράβευσε στο πλαίσιο του «World’s Best Digital Bank Awards 2021».

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της τράπεζας, ο Digital Transformation Manager της Τράπεζας Κύπρου Δημήτρης Νικολάου, χαιρέτισε τη διεθνή αναγνώριση και δήλωσε πως «για άλλη μια χρονιά η Τράπεζά μας βραβεύεται για τη στρατηγική που ακολουθεί στα θέματα ψηφιακής τραπεζικής στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού και της μεταμόρφωσής μας σε ψηφιακή τράπεζα.

Ο Joseph D. Giarraputo, εκδότης και αρχισυντάκτης του περιοδικού, δήλωσε για τα βραβεία ότι η παγκόσμια πανδημία να υποχρεώνει τους ανθρώπους να διεκπεραιώνουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τραπεζικές τους δραστηριότητες από τα τηλέφωνά τους, τα tablets και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η ψηφιακή τράπεζα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να αναδείξει τη σημαντικότητα και την υπεροχή της, πιο πέρα από οτιδήποτε άλλο έχει έλθει προηγουμένως.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share