X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΙκανοποίηση ΕΤΑΠ για Αεροπορική Σύνδεση της Πάφου τη χειμερινή περίοδο 2022-2023

Ικανοποίηση ΕΤΑΠ για Αεροπορική Σύνδεση της Πάφου τη χειμερινή περίοδο 2022-2023

Αρκετά ικανοποιημένη παρουσιάζεται η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου από την αεροπορική σύνδεση του διεθνούς αεροδρομίου Πάφου κατά την χειμερινή περίοδο 2022-2023.

Σε δηλώσεις του ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΤΑΠ Πάφου, Νάσος Χατζηγεωργίου, επεσήμανε ότι παρόλο που η επερχόμενη χειμερινή περίοδος αναμένεται δύσκολη, ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι τα πτητικά προγράμματα των δύο κύριων αερογραμμών που δραστηριοποιούνται στο διεθνές αεροδρόμιο Πάφου, της Ryanair και της Εasyjet, είναι αρκετά πλούσια για την χειμερινή περίοδο 2022-2023.

Συνδέουν, όπως ανέφερε, την Πάφο με πέραν των 35 αεροδρομίων και εκτελούν περίπου 100 εισερχόμενες πτήσεις  εβδομαδιαίως στο αεροδρόμιο Πάφου.

Η Πάφος συνδέεται αεροπορικώς με πολύ σημαντικά αεροδρόμια της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, ενώ στρατηγικής σημασίας αποτελεί η σύνδεση της Πάφου με το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Γαλλία, την Πολωνία και το Ισραήλ, συνέχισε.

Ως ΕΤΑΠ μαζί με τους φορείς που εκπροσωπούμε και συνεργαζόμαστε παραμένουμε θετικοί, είπε ο κ. Χατζηγεωργίου, σημειώνοντας ότι είναι επικεντρωμένοι στους στόχους τους για συνεχή εμπλουτισμό και ποιοτική αναβάθμιση των εμπειριών που προσφέρουν ενώ εντατικοποιούν τις προσπάθειες για ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share