Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

0
Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Καλοδεχούμενη χαρακτήρισε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Κρήτη για την παρουσίαση του αναπτυξιακού σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας για το νησί.

«Πληροφορήθηκα ότι ο κ. Τσίπρας μόλις κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή κατά της κυβέρνησης. Καλοδεχούμενη η πρόταση. Η αλήθεια είναι ότι τον προκαλούσα πολλούς μήνες να το κάνει», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

«Είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία. Όχι μόνο να επανεπιβεβαιώσουμε τη συνοχή της κοινοβουλευτικής μας ομάδας, αυτό είναι δεδομένο. Αλλά κυρίως να συγκρίνουμε πεπραγμένα τετραετιών», σημείωσε ο ίδιος. «Εγώ δεν επιζητώ τη σύγκρουση, επιδιώκω τη σύγκριση», ανέφερε. «Ελάτε να συγκρίνουμε, λοιπόν, τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ τέσσερα χρόνια και τι κάνουμε εμείς», κάλεσε ο κ. Μητσοτάκης την αξιωματική αντιπολίτευση.

«Νομίζω ότι θα είναι αρκετά καταλυτική αυτή η σύγκριση», ανέφερε. «Οι επιλογές που έχουν οι πολίτες μπροστά τους είναι πάρα πολύ συγκεκριμένες: μπορούμε να μιλήσουμε για το μέλλον ή μπορούμε να βουλιάξουμε την χώρα στην τοξικότητα, τον διχασμό και την πόλωση», κατέληξε.

Πηγή:ΚΥΠΕ