X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΚαμία αιχμή προς την κυβέρνηση στην ομιλία Καραμανλή, είπε ο Έλληνας Κυβερνητικός...

Καμία αιχμή προς την κυβέρνηση στην ομιλία Καραμανλή, είπε ο Έλληνας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Τη θέση ότι η χθεσινή ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή δεν περιείχε «καμία αιχμή προς την κυβέρνηση» και «κανένα άδειασμα του Πρωθυπουργού», υποστήριξε ο Έλληνας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καραμανλής, σε χθεσινή του ομιλία στα Ανώγεια της Κρήτης, στη μνήμη του Γιάννη Κεφαλογιάννη, αναφέρθηκε στην ανάγκη άμεσης διαλεύκανσης της υπόθεσης των παρακολουθήσεων και αποκάλυψης των εμπλεκομένων σε αυτήν, ενώ τοποθετήθηκε και για το ζήτημα του απορρήτου των παρακολουθήσεων.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κατά τη σημερινή ενημέρωση, σημείωσε ότι «κανένα άδειασμα του Πρωθυπουργού, καμία αιχμή προς την κυβέρνηση δεν υπήρχε στην χθεσινή ομιλία του Κώστα Καραμανλή».

«Εάν την διαβάσει κάποιος προσεκτικά θα αντιληφθεί πως κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με όσα έχει προτάξει η κυβέρνηση, ήτοι την απόλυτη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

«Είναι αυτονόητο ότι μέσα από τις διαδικασίες που έχουμε δρομολογήσει, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να δούμε τι έγινε, λαμβάνοντας υπόψιν την ιδιαίτερα ευαίσθητη φύση όλου αυτού του ζητήματος. Μέσα από θεσμική διαδικασία και τη Δικαιοσύνη, θα καταλήξουμε στο πώς θα φτάσουμε στο τι έγινε, τηρώντας πάντα τους νόμους», υποστήριξε ο κ. Οικονόμου.

Παράλληλα, επανέλαβε το επιχείρημα ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει καλέσει τον Νίκο Ανδρουλάκη, προκειμένου να ενημερωθεί αρμοδίως και ότι ο ίδιος αρνείται.

«Τον έχουμε καλέσει να ενημερωθεί από αυτούς που θεσμικά μπορούν να το κάνουν. Όσο αυτό δεν γίνεται, τροφοδοτείται επικοινωνιακός πόλεμος και ένα αναπάντητο ‘’γιατί’’ που δεν εξυπηρετεί κανέναν. Μέσα από τη θεσμική διερεύνηση, θα κάνουμε ό,τι απαιτείται για να μην μείνει καμία σκιά. Αν επιθυμεί, όχι δημόσια αλλά θεσμικά, να ενημερωθεί, δεν έχει παρά να σπεύσει να το κάνει, ξέρει που», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share