X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΚανένας μόνος του στον αγώνα κατά του καρκίνου, είπε η Πρόεδρος της...

Κανένας μόνος του στον αγώνα κατά του καρκίνου, είπε η Πρόεδρος της Βουλής στο Ογκολογικό της Τράπεζας Κύπρου

Κανείς και καμία δεν είναι μόνος του στον αγώνα κατά του καρκίνου, διαμήνυσε η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, από το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου.

Η Πρόεδρος της Βουλής παρέδωσε ποσό από το ταμείο της Προεδρίας της Βουλής ως εισφορά προς το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου.

«Με ιδιαίτερη χαρά, βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στο Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, ως Βουλή των Αντιπροσώπων, για να παραδώσουμε ένα συμβολικό ποσό από το Ταμείο της Προεδρίας της Βουλής, θέλοντας να στηρίξουμε για ακόμα μια φορά το έργο το οποίο παράγεται», είπε η κ. Δημητρίου, παραδίδοντας τον φάκελο.

«Το μήνυμα που καθηκόντως θέλουμε να μεταφέρουμε σήμερα για ακόμα μια φορά είναι ότι κανείς και καμία δεν είναι μόνος του σ’ αυτόν τον αγώνα, σε αυτή την προσπάθεια», υπογράμμισε.

Η Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι η Πολιτεία αναγνωρίζει το εξαιρετικό έργο το οποίο γίνεται στο Ογκολογικό της Τράπεζας Κύπρου. «Εξάλλου αυτό εισπράττουμε και καθημερινά από πολλούς συμπολίτες μας», είπε, προσθέτοντας ότι «θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια στο έργο το οποίο επιτελείτε».

Από την πλευρά του, ο Λάζαρος Σαββίδης, Πρόεδρος του Συμβουλίου Επιτρόπων του Ογκολογικού Κέντρου, ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Βουλής. «Εκ μέρους των Επιτρόπων του Κέντρου και όλου του προσωπικού θέλω να σας ευχαριστήσω και όχι μόνο εσάς, αλλά και όλους τους συναδέλφους σας, τους βουλευτές».

«Αυτή η εισφορά θα μας βοηθήσει στο να προχωρήσουμε στην υλοποίηση πολλών στόχων, με την αγορά του αναγκαίου εξοπλισμού», πρόσθεσε. Ο κ. Σαββίδης είπε ότι «είναι για ‘μας πεδίο για να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές μας για να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ασθενείς την καλύτερη βοήθεια την οποία μπορεί να προσφέρει κάποιος. Είμαστε περήφανοι που το Κέντρο είναι Κέντρο Αριστείας και ελπίζουμε ότι με τη βοήθεια όλων και ιδιαίτερα και της Βουλής να πετύχουμε τους στόχους ακόμα περισσότερο».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share