Home Featured Κατασκευαστικές εργασίες σε δρόμο της Λάρνακας και εργασίες κλαδέματος σε κεντρικές νησίδες της επαρχίας

Κατασκευαστικές εργασίες σε δρόμο της Λάρνακας και εργασίες κλαδέματος σε κεντρικές νησίδες της επαρχίας

0
Κατασκευαστικές εργασίες σε δρόμο της Λάρνακας και εργασίες κλαδέματος σε κεντρικές νησίδες της επαρχίας

Κατασκευαστικές εργασίες θα πραγματοποιούνται αύριο Παρασκευή σε τμήμα της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, στη Λάρνακα, ενώ εργασίες κλαδέματος θα γίνονται από τις 2 μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου σε κεντρικές νησίδες δρόμων της επαρχίας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρεται ότι «θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες από ιδιωτική εταιρεία, αύριο Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου σε τμήμα της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στη Λάρνακα από τις πέντε μέχρι και τις επτά το πρωί».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα της Λεωφόρου από τον κυκλικό κόμβο παρά το γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας μέχρι και τον επόμενο κυκλικό κόμβο, με κατεύθυνση προς Αραδίππου, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Εξάλλου από «τις 2 μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου 2023, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού και κλαδέματος των κεντρικών νησίδων από τον Δήμο Αραδίππου. Συγκεκριμένα οι εργασίες θα γίνονται από τις 8 το πρωί μέχρι και τη μία το μεσημέρι καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και αργίας, στις Λεωφόρους Ελευθερίας, Ακροπόλεως, Αυστραλίας, Σπύρου Κυπριανού και Γρίβα Διγενή της επαρχίας Λάρνακας».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά οι εφαπτόμενες λωρίδες κυκλοφορίας (και από τις δύο κατευθύνσεις) για μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Πηγή:ΚΥΠΕ