X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΚλειστό λόγω οδικών εργασιών τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού το βράδυ της Τρίτης...

Κλειστό λόγω οδικών εργασιών τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού το βράδυ της Τρίτης και της Τετάρτης

Κλειστό θα είναι τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, μεταξύ Χοιροκοιτίας και Σκαρίνου, απόψε και αύριο το βράδυ, λόγω οδικών εργασιών που θα διεξάγονται για επιδιόρθωση του οδοστρώματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων «από τις 9.00 το βράδυ της Τρίτης 24 Ιανουαρίου μέχρι και τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης 25του μήνα, θα είναι κλειστό στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ Σκαρίνου και Χοιροκοιτίας. Αύριο Τετάρτη, από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι και τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης, 26 Ιανουαρίου, θα είναι κλειστό στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ Χοιροκοιτίας και Σκαρίνου».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου στη μια κατεύθυνση μόνο, σε μήκος 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα στον αυτοκινητόδρομο.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share