X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΚόκκινο Σάββατο: Συνολικά 375.113 επενδυτές, χάνουν 2,33 δισεκατομμύρια δολάρια συναλλαγών κρυπτογράφησης-Το Bitcoin...

Κόκκινο Σάββατο: Συνολικά 375.113 επενδυτές, χάνουν 2,33 δισεκατομμύρια δολάρια συναλλαγών κρυπτογράφησης-Το Bitcoin σε ελεύθερη πτώση, στα 44.000 δολάρια

Οι πωλήσεις νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκαν σε επίπεδο που δεν είχε παρατηρηθεί εδώ και μήνες καθώς 375.113 συναλλαγές ρευστοποιήθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Bitcoin έπεσε πάνω από 20%, ενώ το Ethereum είχε αποπληθωριστικό αποτέλεσμα πάνω από 18% και η Solana έχασε το 15% της αυξανόμενης τιμής του.

Η αγοραία αξία της κρυπτογράφησης μειώθηκε σχεδόν κατά 20% την τελευταία ημέρα, διαπραγματεύοντας τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Μια νέα παραλλαγή του κορωνοϊού και τα επιθετικά σχόλια της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ έχουν ανησυχήσει τους επενδυτές.
Ο Charlie Munger, ένας βετεράνος επενδυτής, συνέκρινε την τιμή της αγοράς κρυπτογράφησης με τη φούσκα dot-com που έσκασε.

Ως αποτέλεσμα της «άτονης» φύσης της δράσης των τιμών του Bitcoin τις τελευταίες εβδομάδες, τα στοιχεία μιας αργής πτωτικής τάσης σε υψηλά χρονοδιαγράμματα και ασταθών κινήσεων σε χαμηλότερα χρονικά πλαίσια προκάλεσαν τους επενδυτές να φοβούνται ότι η ανοδική πορεία έληξε.

Οι αναλυτές του Bitcoin κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μόλις το Bitcoin ξεφύγει από το τρέχον εύρος του, το καλύτερο επίπεδο υποστήριξης βρίσκεται μεταξύ 45 χιλιάδων δολαρίων, κοντά στο σημείο όπου η τιμή κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του κραχ του Μαΐου νωρίτερα φέτος.

Οι ελλείψεις του εργατικού δυναμικού και τα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας προκλήθηκαν από τα lockdown και τους ελέγχους κινήτρων.
Ως αποτέλεσμα, οι τιμές εργασίας και προϊόντων αυξήθηκαν. Τώρα, υπάρχει η αυξανόμενη προσδοκία ότι η Federal Reserve πρέπει να αυξήσει τα επιτόκια για να καταπολεμήσει τον πληθωρισμό.

Ωστόσο, οι αντισταθμίσεις πληθωρισμού, όπως το Bitcoin, πέφτουν σήμερα λόγω της υψηλής συσχέτισης μεταξύ των μετοχών BTC και S&P 500, καθώς το Bitcoin γίνεται όλο και περισσότερο μια κύρια επένδυση.

Πηγή:nairametrics

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share