X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣKYΠΕ και Βουλγαρικό Πρακτορείο Ειδήσεων υπέγραψαν νέα συμφωνία συνεργασίας

KYΠΕ και Βουλγαρικό Πρακτορείο Ειδήσεων υπέγραψαν νέα συμφωνία συνεργασίας

Το Βουλγαρικό Πρακτορείο Ειδήσεων (BTA) και το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) υπέγραψαν τη Δευτέρα νέα συμφωνία συνεργασίας.

Η συμφωνία υπογράφηκε στο Μπουργκάς από τον Γενικό Διευθυντή του BTA Kiril Valchev και τη Μαριάννα Μελά, Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων του ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, τα δύο πρακτορεία θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες πληροφόρησης.

Ο ΓΔ του ΒΤΑ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή της τελευταίας συμφωνίας ανταλλαγής ειδήσεων και την ελπίδα ότι αυτή θα συμβάλει στην αναφορά θετικών ειδήσεων.

Πρόσθεσε πως με την καθημερινή ανταλλαγή ειδήσεων, θα είναι δυνατό για τα δύο πρακτορεία να παρέχουν πληροφόρηση αντί να αναμεταδίδουν αναφορές από τα παγκόσμια πρακτορεία ειδήσεων των οποίων η κάλυψη εστιάζεται σε κρίσεις και καταστροφές.

Η Μαριάννα Μελά υπενθύμισε τις μακροχρόνιες σχέσεις των δύο χωρών και τους παραγωγικούς δεσμούς μεταξύ των ειδησεογραφικών τους πρακτορείων. Ανέφερε ότι οι σχέσεις θα εξελιχθούν στην ίδια θετική κατεύθυνση μετά τη συμφωνία που υπογράφηκε τη Δευτέρα.

Αυτή είναι η τρίτη συμφωνία συνεργασίας μεταξύ BTA και ΚΥΠΕ, σε μη εμπορική βάση, η οποία φιλοδοξεί να ανανεώσει και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις φιλικές μας σχέσεις, είπε η κ. Μελά. Η πρώτη συμφωνία συνεργασίας υπογράφηκε  το 2007 και η δεύτερη συμφωνία το 2010 από τον εκλιπόντα ΓΔ του BTA Maxim Mintchev.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share