X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΛεωφορείο προκάλεσε καραμπόλα συγκρούσεων στη Λευκωσία και ακινητοποιήθηκε σε κατάστημα

Λεωφορείο προκάλεσε καραμπόλα συγκρούσεων στη Λευκωσία και ακινητοποιήθηκε σε κατάστημα

Καραμπόλα συγκρούσεων προκάλεσε χθες το απόγευμα λεωφορείο της Cyprus Public Transport, το οποίο στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε σε πρόσοψη καταστήματος, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε λειτουργός στο γραφείο επικοινωνίας της Αστυνομιας, το συμβάν συνέβη λίγο μετά τις 18:00 στην Πλατεία Σολωμού, όταν λεωφορείο στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση προσέκρουσε αμέσως μετά το πράσινο φως σε προπορευόμενο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια το κτυπημένο αυτοκίνητο προσέκρουσε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο, ενώ το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του και προσέκρουσε σε τρίτο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην γωνία των οδών Αναστασίου Λεβέντη και Ομήρου και στη συνέχεια κτύπησε σε πινακίδα της τροχαίας και προσέκρουσε σε πρόσοψη καταστήματος κτιρίου όπου και ακινητοποιήθηκε.

Τέσσερα πρόσωπα, η οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου και τρεις επιβάτιδες στο λεωφορείο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο όπου έτυχαν πρώτων βοηθειών και πήραν εξιτήριο. Τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος διερευνά η Τροχαία Λευκωσίας.

Στην οδηγό του λεωφορείου και στους οδηγούς των άλλων αυτοκινήτων διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωσή της, η CPT σημειώνει ότι ερευνά το περιστατικό που αφορά σε ένα λεωφορείο μας στην πλατεία Σολωμού και προσθέτει πως η εταιρεία θα παρέχει κάθε βοήθεια και πληροφορία που θα της ζητηθεί από τις αρχές.

«Αναμένουμε νεότερα σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών και θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες όταν αυτές είναι διαθέσιμες. Θέλουμε να εκφράσουμε τις απολογίες μας στο επιβατικό μας κοινό για την ταλαιπωρία που υπέστη», αναφέρεται.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share