Home Featured Με ευθυκρισία και αξιοκρατία θα ενεργεί ο νέος Πρόεδρος της ΑΛΚ, διαβεβαίωσε στην 1η συνεδρία του ΔΣ

Με ευθυκρισία και αξιοκρατία θα ενεργεί ο νέος Πρόεδρος της ΑΛΚ, διαβεβαίωσε στην 1η συνεδρία του ΔΣ

0
Με ευθυκρισία και αξιοκρατία θα ενεργεί ο νέος Πρόεδρος της ΑΛΚ, διαβεβαίωσε στην 1η συνεδρία του ΔΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής Λιμένων Κύπρου συνήλθε στις 10 Αυγούστου στην πρώτη του εθιμοτυπική συνεδρίαση στην οποία τα μέλη του ΔΣ ενημερώθηκαν από την Διεύθυνση της Αρχής για τα δεδομένα που αφορούν στις δράσεις των Διευθύνσεων και των Τμημάτων.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΛΚ, Αντώνης Στυλιανού, σύμφωνα με ανακοίνωση, καλωσορίζοντας τα μέλη του Συμβουλίου, διαβεβαίωσε ότι θα ενεργεί πάντοτε με ευθυκρισία και αξιοκρατία στα πλαίσια των κείμενων νόμων και κανονισμών και προς όφελος των καλώς νοούμενων συμφερόντων της Αρχής και του τόπου.

Ο κ. Στυλιανού, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο για τον διορισμό του ως Προέδρου σε ένα από τους μεγαλύτερους ημικρατικούς οργανισμούς στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «η Αρχή Λιμένων Κύπρου συνεχίζει την ποιοτική της αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των δομών της, δρώντας σε ένα πλαίσιο διεθνικό, ημεδαπό και εθνικό στην βάση τριών βασικών πυλώνων, ήτοι του εποπτικού, ρυθμιστικού και επιχειρησιακού».

Επίσης, «σε πνεύμα εξωστρέφειας, κοινωνικής ευθύνης και στο σύγχρονο λιμενικό περιβάλλον, η Αρχή Λιμένων Κύπρου θα παραμείνει πρωτοπόρος στην δράση της στην λιμενική κοινότητα και παρούσα με όραμα και προοπτική».

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβούλιο της Αρχής Λιμένων Κύπρου είναι: Αντώνης Στυλιανού, Πρόεδρος, Τατιάνα Μιχαηλίδου, Αντιπρόεδρος, Άρτεμις Σαββίδου, Μέλος, Ξάνθος Ματσούκας, Μέλος, Παναγιώτης Στυλιανού, Μέλος, Μιχάλης Σκορδής, Μέλος και Μιχάλης Χαραλάμπους, Μέλος.

Πηγή:ΚΥΠΕ