X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΜε τη βροχή και το χιόνι αντιμέτωποι στο Ντονμπάς οι Ουκρανοί

Με τη βροχή και το χιόνι αντιμέτωποι στο Ντονμπάς οι Ουκρανοί

Αντιμέτωποι με το δριμύ ψύχος είναι οι Ουκρανοί στο Ντονμπάς αφού η βροχή και το χιόνι έχουν μετατρέψει τους δρόμους σε λάσπη και οι συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος προκαλούν αλλεπάλληλα προβλήματα με τους κατοίκους να αναρωτιούνται πως θα αντέξουν το κρύο του χειμώνα.

Για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της έλευσης του χειμώνα, εθελοντές κοντά στο μέτωπο έχουν οργανώσει εκτεταμένες αποθήκες γεμάτες με δωρεές προμηθειών.

Μετά την υποχώρηση του ρωσικού στρατού από τη νότια πόλη Χερσώνα νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το Ντονμπάς έχει γίνει το κύριο θέατρο μάχης.

Με αυξανόμενες απώλειες στο πεδίο της μάχης, το Κρεμλίνο έχει διπλασιάσει τις επιθέσεις στην υποδομή της Ουκρανίας, στέλνοντας κύματα drones και πυραύλων κρουζ με στόχο σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής και εγκαταστάσεις βασικών υπηρεσιών κοινής ωφελείας.

Οι διακοπές ρεύματος είναι πλέον συχνές καθώς το ηλεκτρικό ρεύμα γίνεται με δελτίο, αναγκάζοντας τα νοσοκομεία της περιοχής να βασίζονται περισσότερο σε γεννήτριες για να κρατούν τα φώτα αναμμένα καθώς περιθάλπουν στρατιώτες και πολίτες που τραυματίζονται κοντά στην πρώτη γραμμή.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share