Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Με θαλάσσια αγωνίσματα οι εκδηλώσεις για τον Κατακλυσμό στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Με θαλάσσια αγωνίσματα οι εκδηλώσεις για τον Κατακλυσμό στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου

0
Με θαλάσσια αγωνίσματα οι εκδηλώσεις για τον Κατακλυσμό στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Με θαλάσσια αγωνίσματα περιλαμβανομένου του ολισθηρού ιστού συνεχίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας οι τριήμερες εκδηλώσεις του Κατακλυσμού στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Τα αθλήματα οργανώθηκαν με τη συνεργασία του Δήμου Πάφου, του Ναυτικού Ομίλου Πάφου και της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ιερού Ναού Παναγίας Θεοσκέπαστης. Οι διοργανωτές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τους επισκέπτες ντόπιους και ξένους που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις του Κατακλυσμού στην Πάφο.

Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν επέτρεψαν σε χιλιάδες επισκέπτες και ντόπιους κάτοικους να  παρακολουθήσουν την αναβίωση παραδοσιακών παιχνιδιών του κατακλυσμού.

Το βράδυ στην Πλατεία Κάστρου παρουσιάστηκαν χοροί από το Χορευτικό Συγκρότημα “Hamaz Kayin Ani” της αρμενικής κοινότητας Κύπρου, συναυλία από τον Δημήτρη Φανή, τη Χριστιάνα Παύλου και 5μελή ορχήστρα, σε ένα μουσικό ταξίδι – αφιέρωμα στις επιτυχίες του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Εκδηλώσεις για τον Κατακλυσμό διοργανώθηκαν και από το Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς στο λιμάνι του Λατσιού.

Οι εκδηλώσεις άρχισαν το Σάββατο και κορυφώθηκαν την Κυριακή με μεγάλη συναυλία με τον Λούκα Γιώρκα και τη Σάσσυ. Το βράδυ της Δευτέρα ολοκληρώθηκαν με θαλάσσια αγωνίσματα και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή τοπικών χορευτικών συγκροτημάτων και ζωντανή μουσική με τη Σάσσυ.

Πηγή:ΚΥΠΕ