X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΜεγάλη έκθεση για τα ακίνητα της Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ τον...

Μεγάλη έκθεση για τα ακίνητα της Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ τον Ιανουάριο

Μεγάλη έκθεση για τα ακίνητα της Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας εταιρεία FMW Financial Media Way, η έκθεση με τίτλο «The Cyprus Real Estate Fair in Israel» θα γίνει στις 12-14 Ιανουαρίου 2023 στο Rayman Hall in KFAR HMacciabiah Hotel, Ramat Gan.

Την έκθεση διοργανώνει ο μεγάλος και γνωστός οίκος διοργάνωσης εκθέσεων του Ισραήλ «The Emanuel Group».

Η έκθεση την οποία αναμένεται να επισκεφθούν άνω των 1000 ενδιαφερομένων επενδυτών από το Ισραήλ θα αφορά την παρουσίαση επενδυτικών προτάσεων για τους Ισραηλίτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ακίνητα στην Κύπρο.

Στα πλαίσια αυτά, κυπριακές επιχειρήσεις κατασκευής ακινήτων, developers, κτηματομεσίτες, επαγγελματίες του τομέα των επενδύσεων και των υπηρεσιών, μπορούν να λάβουν μέρος με περίπτερα και να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους προς τους Ισραηλίτες επενδυτές.

Οπως αναφέρεται, τα πλεονεκτήματα από τη συμμετοχή των κυπριακών επιχειρήσεων και επαγγελματιών σ’ αυτή τη μοναδική έκθεση για την Κύπρο στο Ισραήλ, είναι πάρα πολλά, αφού πάρα πολλοί Ισραηλίτες επιδεικνύουν έντονο ενδιαφέρον αυτή την περίοδο για να επενδύσουν στην Κύπρο.

Η έκθεση περιλαμβάνει μόνο 30 περίπτερα διαφόρων μεγεθών (6m, 5m, 4m, 3m και 2m), τα οποία είναι λειτουργικά δομημένα και τοποθετημένα στο χώρο, ώστε να είναι εύκολη η περιδιάβαση τους.

Οι κυπριακές επιχειρήσεις και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη μοναδική έκθεση και να βρουν επενδυτές για τα ακίνητα τους, θα πρέπει να επικοινωνούν με την εταιρεία FMW Financial Media Way που ανέλαβε την προώθηση και προβολή της εν λόγω έκθεσης στην Κύπρο (τηλ. 22342005).

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share