X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣ«Μείζον περιστατικό» με τραυματίες από ανατροπή λεωφορείου στο Σόμερσετ

«Μείζον περιστατικό» με τραυματίες από ανατροπή λεωφορείου στο Σόμερσετ

Διώροφο λεωφορείο που μετέφερε περίπου 70 εργαζόμενους στον σταθμό παραγωγής πυρηνικής ενέργειας Hinckley Point C στο Σόμερσετ της νοτιοδυτικής Αγγλίας ανετράπη το πρωί με αποτέλεσμα να κηρυχθεί «μείζον περιστατικό» από τις υπηρεσίες άμεσης δράσης.

Μεγάλος αριθμός αστυνομικών και πυροσβεστικών οχημάτων και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο, έξω από την πόλη Μπριτζγουότερ, καθώς έχουν αναφερθεί πολλοί τραυματίες. Δεν έχει υπάρξει αναφορά για νεκρούς, ούτε έχει ξεκαθαριστεί η σοβαρότητα της κατάστασης των τραυματιών.

Το ατύχημα, στο οποίο εμπλέκεται και ένας μοτοσικλετιστής, σημειώθηκε ενώ ήταν σε ισχύ προειδοποίηση προς τους οδηγούς για «εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες» λόγω παγετού στο οδόστρωμα.

Μάλιστα τη νύχτα της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης αναφέρθηκαν πάνω από 100 τροχαία ατυχήματα ανά τη βρετανική επικράτεια λόγω πάγου στο οδόστρωμα, με το θερμόμετρο να υποχωρεί υπό το μηδέν.

Το Μετεωρολογικό Γραφείο της χώρας έχει εκδώσει κίτρινο συναγερμό για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share