X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜέτρα ασφαλείας έξω από το ξενοδοχείο στη Λάρνακα όπου κατέλυσε η αποστολή...

Μέτρα ασφαλείας έξω από το ξενοδοχείο στη Λάρνακα όπου κατέλυσε η αποστολή της Manchester United

Μέτρα ασφάλειας έλαβε η Αστυνομία έξω από το ξενοδοχείο Radisson Beach Resort στη Λάρνακα, όπου κατέλυσε το βράδυ της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου, η αποστολή της Βρετανικής Manchester United με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους άλλους ποδοσφαιριστές, που απόψε θα αναμετρηθούν στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία με την Ομόνοια, στο πλαίσιο του Europa League.

Όπως ανέφερε στο ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, «στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου υπάρχουν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και άνδρες ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας, ενώ φαίνεται να υπάρχει και προσωπική ασφάλεια του ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο. Εχουν δοθεί οδηγίες για πραγματοποίηση συχνών περιπολιών αστυνομικών στην περιοχή του ξενοδοχείου, ενώ υπάρχουν και μέλη της ΑΔΕ στον εξωτερικό χώρο για στατικό έλεγχο».

Πρόσθεσε ότι «στον χώρο έξω από το ξενοδοχείο έχει τοποθετηθεί αντι-βανδαλική περίφραξη».

Απαντώντας σε ερώτηση ο κ. Χατζηγιασεμή είπε πως «έχει καταρτιστεί σχέδιο δράσης της ΑΔΕ Λάρνακας σε συνεργασία με το Αρχηγείο Αστυνομίας ώστε μέλη της Δύναμης να συνοδεύσουν τα λεωφορεία της Manchester United στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία όπου απόψε θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με την Ομόνοια. Παράλληλα υπάρχει προ-συνεννοημένη διαδικασία όσον αφορά τους οπαδούς της ποδοσφαιρικής ομάδας που έφτασαν από τη Βρετανία, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν σε συγκεκριμένο χώρο στη παραλία των Φοινικούδων και με τη συνοδεία αστυνομίας θα αναχωρήσουν με λεωφορεία για τη Λευκωσία».

Εξήγησε ακόμα ότι «μετά τις 3 το μεσημέρι η Λεωφόρος Αθηνών, δηλαδή η παραλία των Φοινικούδων θα κλείσει, ούτως ώστε να διευκολυνθεί η συγκέντρωση τόσο των Βρετανών οπαδών όσο και άλλων από την Κύπρο».

Οσον αφορά τη μεταφορά της αποστολής της βρετανικής ομάδας στο ΓΣΠ, είπε πως «η αστυνομία θα συνοδεύσει τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο στη Λευκωσία. Μετά το τέλος του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές θα μεταφερθούν και πάλι στο ξενοδοχείο τους στη Λάρνακα και αναμένεται να αναχωρήσουν αύριο Παρασκευή 7 Οκτωβρίου».

Εν τω μεταξύ από τις 07.30 το πρωί περίπου 40 – 50 φίλαθλοι διαφόρων εθνικοτήτων, στήθηκαν έξω από το ξενοδοχείο σε μια προσπάθεια να δουν, έστω και από μακριά, τόσο τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και τους άλλους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάϊτετ.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 2 χιλιάδες άτομα, φίλοι της ποδοσφαιρικής ομάδας συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου, έξω από το ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή της Manchester United.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share