X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΜέχρι 23 Αυγούστου οι υποψηφιότητες για το φετινό «Κυπριακό Βραβείο Ναυτιλίας»

Μέχρι 23 Αυγούστου οι υποψηφιότητες για το φετινό «Κυπριακό Βραβείο Ναυτιλίας»

Το αργότερο μέχρι τις 23 Αυγούστου 2021 θα πρέπει να υποβληθούν οι υποψηφιότητες για το φετινό «Κυπριακό Βραβείο Ναυτιλίας», που θα απονεμηθεί την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021, κατά την τελετή έναρξης του Συνεδρίου «Ναυτιλιακή Κύπρος 2021».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που μετέδωσε το ΓΤΠ, ο θεσμός του Κυπριακού Βραβείου Ναυτιλίας περιλαμβάνει: α) Βραβείο Προσωπικότητας της Κυπριακής Ναυτιλίας ή β) Βραβείο Ανάπτυξης της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας.

Το Βραβείο Προσωπικότητας της Κυπριακής Ναυτιλίας απονέμεται σε φυσικά πρόσωπα και το Βραβείο Ανάπτυξης της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας σε νομικά πρόσωπα, ένα εκ των δύο κάθε δύο χρόνια κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου «Ναυτιλιακή Κύπρος» από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή τον Υφυπουργό Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, εκ μέρους του Προέδρου.

Για την επιλογή των κατάλληλων προσώπων για το «Κυπριακό Βραβείο Ναυτιλίας 2021» συστάθηκε από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, Επιτροπή Επιλογής που απαρτίζεται από εκπροσώπους της ναυτιλιακής κοινότητας της Κύπρου, τόσο από το δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα.

Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία θα πρέπει να υποβληθούν στην Επιτροπή Επιλογής μέσω του Γενικού Διευθυντή Υφυπουργείου Ναυτιλίας, στα καθορισμένα έντυπα, το αργότερο μέχρι τις 23 Αυγούστου 2021.

Τα έντυπα υποβολής αίτησης, τα κριτήρια και οι κανονισμοί είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Ναυτιλίας: www.shipping.gov.cy.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share