X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΜέχρι τις 16 Οκτωβρίου η επαλήθευση απαίτησης πιστωτών από την πρώην Λαϊκή...

Μέχρι τις 16 Οκτωβρίου η επαλήθευση απαίτησης πιστωτών από την πρώην Λαϊκή Τράπεζα

Ο εκκαθαριστής της Λαϊκής Τράπεζας, Αυγουστίνος Παπαθωμάς με ανακοίνωσή του υπενθυμίζει τους πιστωτές που έχουν απαίτηση από την εταιρεία, όπως προβούν σε επαλήθευση της απαίτησης τους μέχρι τις 16 Οκτωβρίου.

Στην ανακοίνωση, ο εκκαθαριστής υπενθυμίζει ότι βάσει του Διατάγματος του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ημερομηνίας 1 Ιουλίου 2022, η διαδικασία επαλήθευσης χρέους πιστωτών μπορεί να διεξαχθεί ηλεκτρονικά.

Για την ηλεκτρονική υποβολή επαλήθευσης χρέους, οι πιστωτές καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: https://registration.appadvisory.eu/register

και ακολουθήσουν τις οδηγίες για υποβολή των στοιχείων τους ούτως ώστε να λάβουν μοναδικά στοιχεία πρόσβασης στην διαδικτυακή Πύλη Πιστωτών της εκκαθάρισης στην οποία θα υποβάλουν την απαίτηση τους.

Περαιτέρω, υπενθυμίζεται ότι με Διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ημερομηνίας 17 Ιουνίου 2022, έχει εξασφαλιστεί παράταση της προθεσμίας, μέσα στην οποία οι πιστωτές θα επαληθεύσουν τις οφειλές ή απαιτήσεις τους μέχρι τις 16 Οκτωβρίου 2022, ως επίσης και παράταση της προθεσμίας για εξέταση της επαλήθευσης χρέους κάθε πιστωτή από τον Εκκαθαριστή σε 150 ημέρες από την ημερομηνία υποβολής της κάθε επαλήθευσης χρέους.

Όλες οι σχετικές ανακοινώσεις αναφορικά με την εκκαθάριση θα αναρτώνται στην ειδικά διαμορφωμένη πύλη της εκκαθάρισης: https://www.ipsdocs.com/case/22WUC009CYP/Gn8@pXmv.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share