Home Featured Μπλε Διαδρομή για τον καρκίνο του προστάτη το Σαββατοκύριακο στη Λεμεσό

Μπλε Διαδρομή για τον καρκίνο του προστάτη το Σαββατοκύριακο στη Λεμεσό

0
Μπλε Διαδρομή για τον καρκίνο του προστάτη το Σαββατοκύριακο στη Λεμεσό

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο η Μπλε Διαδρομή από τ​​​ο EUROPA UOMO Κύπρου, το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο και το ποδηλατικό σωματείο KMeaters.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα λάβει μέρος τον Οκτώβριο 2022 και φιλοδοξεί να φιλοξενήσει πέραν των 1000 ποδηλατιστών από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό.

Το Σάββατο διοργανώνεται Ποδηλασία “Μπλε Διαδρομή” (Αθλητές ποδηλάτες) στην Ορεινή Λεμεσό απόσταση 117 χλμ, με εκκίνηση και τερματισμό το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο στην Λεμεσό με εκδήλωση υποδοχής των ποδηλατιστών στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο στις 13:30 παρουσία επισήμων.

Την Κυριακή διοργανώνεται Ποδηλατική Βόλτα “2η Μπλε Διαδρομή για Όλους” (Κοινωνική Ποδηλατική Βόλτα στην πόλη της Λεμεσού) απόσταση 7 χλμ. με ώρα έναρξης στις 10:00 και σημείο έναρξης και τερματισμού Αμφιθέατρο Ηρώων Χρίστος & Μίλτος Χριστοφόρου στον Μόλο Λεμεσού.

Όπως αναφέρεται, στόχος του Europa Uomo Κύπρου είναι η Μπλε Διαδρομή να υποστηριχθεί από τον κόσμο καθιστώντας την θεσμό και πόλο έλξης για την κοινωνία των πολιτών.

Ο καρκίνος του προστάτη, σημειώνεται, δεν αφορά μόνο τους άντρες στις οικογένειες, αλλά και τις γυναίκες, τα παιδιά τους, τους φίλους και συγγενείς.

Πηγή:ΚΥΠΕ