X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΝέα Εκτελεστική Επιτροπή ΟΣΑΚ με Πρόεδρο τον Χαράλαμπο Παπαδόπουλο

Νέα Εκτελεστική Επιτροπή ΟΣΑΚ με Πρόεδρο τον Χαράλαμπο Παπαδόπουλο

Η Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη εξέλεξε την νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΣΑΚ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας απαρτίζεται από τους Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων, Σύνδεσμος Μυοπαθών Κύπρου) Πρόεδρος ΟΣΑΚ, Στέλλα Ελευθεριάδου (Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών), Αντιπρόεδρος ΟΣΑΚ, Μάριος Χαραλαμπίδης (Europa Donna Κύπρου), Γραμματέας ΟΣΑΚ, Δέσποινα Ρούσσου (Παγκύπριος Σύνδεσμος Πολλαπλής Σκλήρυνσης), Β. Γραμματέας ΟΣΑΚ, Μιράντα Χρυσοστόμου (ΠΑΣΥΚΑΦ), Ταμίας ΟΣΑΚ, Μίλτος Μιλτιάδους (Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος), Β. Ταμίας ΟΣΑΚ και Δημήτρης Λαμπριανίδης (Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου), Εκπρόσωπος Τύπου ΟΣΑΚ.

Ο νέος πρόεδρος της ΟΣΑΚ Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο Μάριο Κουλούμα για την πολυετή προσφορά του στον Κύπριο ασθενή.

Ευχαρίστησε επίσης τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και όλες τις οργανώσεις των ασθενών για την προσφορά και το σημαντικό έργο τους αλλά και τη στήριξη που παρείχαν στη ΟΣΑΚ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ετήσιας Γενικής Εκλογικής Συνέλευσης μετά και από εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η ανακήρυξη του Μάριου Κουλούμα ως Επίτιμου Προέδρου της ΟΣΑΚ, αφού αναμφίβολα τα τελευταία 9 χρόνια είναι το άτομο που συνέβαλε στην αναγνώριση του ζητήματος των δικαιωμάτων των ασθενών και στην επιτυχία του έργου της ΟΣΑΚ.

Δέσμευση όλων, σημειώνεται, είναι ότι η ΟΣΑΚ θα συνεχίσει να διεκδικεί τα αναφαίρετα δικαιώματα των ασθενών στην υγεία, χωρίς να δέχεται εκπτώσεις και παλινδρομήσεις.

Επισημαίνεται ότι «το ΓεΣΥ είναι πλέον μια πραγματικότητα. Όσοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα σημεία και τις προκλήσεις των καιρών και όσοι συνεχίζουν να πολεμούν την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό του τομέα της δημόσιας υγείας θα βρουν τους οργανωμένους ασθενείς μπροστά τους».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share