X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΝέα σελίδα στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ, είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Νέα σελίδα στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ, είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ως μια νέα σελίδα στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε τη νίκη του ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων του δεύτερου γύρου για την ηγεσία του κόμματος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέγραψε καθαρή νίκη έναντι του ανθυποψηφίου του Γιώργου Παπανδρέου, με τα αποτελέσματα να του δίνουν ποσοστό 67,9%, στο 95,37% της ενσωμάτωσης των ψήφων.

Η συμμετοχή των πολιτών και στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου του ΚΙΝΑΛ υπήρξε υψηλή, με τους ψηφίσαντες να ξεπερνούν τους 200.000.

«Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης και το ΠΑΣΟΚ», υποστήριξε ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τις πρώτες του δηλώσεις.

Έκανε λόγο για μια νέα εποχή που αρχίζει «με δυναμισμό, με αισιοδοξία, με αυτοπεποίθηση» και δεσμεύτηκε ότι το κόμμα θα προχωρήσει με ενότητα «στην ανανέωση και αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης».

«Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία καταθέτοντας τις αγωνίες τους, τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο μέλλον. Με αυτή τη μεγάλη συμμετοχή έκαναν την παράταξή μας πιο δυνατή και θύμισαν στον ελληνικό λαό πόσο βαθιά ρίζα έχει στην ελληνική κοινωνία», ανέφερε ο νέος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχάρη θερμά και τους πέντε ανθυποψηφίους τους, καλώντας τους ταυτόχρονα να υπερασπιστούν μαζί «την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα και πολιτική αυτονομία».

«Φίλες και φίλοι, η αναμέτρηση τελείωσε απόψε. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη», υπογράμμισε.

«Έχω πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω. Δεσμεύομαι να μετατρέψω τη μεγάλη νίκη της παράταξης σε μια νίκη της πατρίδας. Γιατί ο ελληνικός λαός αξίζει περισσότερα. Θα αγωνιστούμε για την Ελλάδα της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας και της προοπτικής όλων των Ελλήνων», κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον νέο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ έκανε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά το οποίο συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση των δύο το συντομότερο δυνατόν.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τον κ. Ανδρουλάκη συνεχάρησαν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share