Home Featured Νεκρό 10χρονο κοριτσάκι σε πισίνα στην περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων – Συνελήφθη η μητέρα του

Νεκρό 10χρονο κοριτσάκι σε πισίνα στην περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων – Συνελήφθη η μητέρα του

0
Νεκρό 10χρονο κοριτσάκι σε πισίνα στην περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων – Συνελήφθη η μητέρα του

Δεκάχρονο κοριτσάκι ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα έπαυλης στην περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, περί η ώρα 16:10 ενημερώθηκε η Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο σε πισίνα έπαυλης στη περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων.

Τη σκηνή επισκέφτηκαν ο Βοηθός Υπεύθυνος και μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, ο υπεύθυνος υπαίθρου και μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας. Από την πισίνα ανασύρθηκε νεκρή, με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μια 10χρονη.

«Η 10χρονη» είπε ο κ. Νικολάου, «βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές μαζί με τη μητέρα της» στην εν λόγω ενοικιαζόμενη έπαυλη.

Η σκηνή αποκλείστηκε και αναμένονται μέλη της ΥΠΕΓΕ καθώς και ο επί καθήκοντι ιατροδικαστής για αυτοψία και περαιτέρω εξετάσεις.

Όπως διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό αυτή φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Την σκηνή επισκέφτηκαν οι ιατροδικαστές Ορθόδοξος Ορθοδόξου και Αγγελική Παπέττα και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, ακολούθως η σκηνή εξετάστηκε και παραλήφθηκαν τεκμήρια και έγινε φωτογράφιση και βιντεογράφιση της σκηνής.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο και αναμένεται σήμερα να διενεργηθεί νεκροτομή, κατά πάσα πιθανότητα στη Λευκωσία.

Η 42χρονη, είπε ο κ. Νικολάου, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τελεί υπό κράτηση στο ΓΝ Πάφου φρουρούμενη από αστυνομικούς λόγω της κατάστασης της υγείας της αφού υπέστη κρίση πανικού.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή:ΚΥΠΕ