X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΝέο πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Πρακτικής Υποστήριξης για άτομα με εμπειρία καρκίνου από...

Νέο πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Πρακτικής Υποστήριξης για άτομα με εμπειρία καρκίνου από τον ΠΑΣΥΚΑΦ

Με σύνθημα “Αλλάζω…παραμένω Εγώ” ο ΠΑΣΥΚΑΦ σε διάσκεψη Τύπου την περασμένη Τρίτη παρουσίασε το νέο πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Πρακτικής Υποστήριξης που έχει ως στόχο να βοηθήσει το άτομο να προσαρμοστεί στις αλλαγές που επιφέρει η εμπειρία του καρκίνου, στην ψυχολογική κατάσταση αλλά και στην εικόνα του σώματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΥΚΑΦ, η Αναπληρώτρια Εκτελεστική Διευθύντρια του συνδέσμου, Σόφη Χριστοφόρου είπε ότι η πρώτη φάση του προγράμματος περιλαμβάνει πρακτικές συμβουλές για θέματα απώλειας μαλλιών, δωρεά δανεισμό περούκας, συμβουλές για την περιποίηση και τη φροντίδας της, καθώς και τη συλλογή μαλλιών.

Η Marketing Manager Professional της A.J. Vouros, που συνεργάζεται για το πρόγραμμα, Έλενα Ευριπίδου ανέφερε ότι με την ενεργοποίηση της συνεργασίας, οι δύο οργανισμοί έχουν προγραμματίσει μια σειρά από δράσεις με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ατόμων με εμπειρία καρκίνου.

Το Πρόγραμμα ‘Αλλάζω…παραμένω Εγώ’ παρουσιάστηκε από μέλη της Ψυχοκοινωνικής ομάδας του ΠΑΣΥΚΑΦ και εντάσσεται στις δράσεις της Υπηρεσίας Κοινωνικής Στήριξης του συνδέσμου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share