X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗΝέος Υπουργός Εργασίας αναλαμβάνει σήμερα ο Κυριάκος Κούσιος

Νέος Υπουργός Εργασίας αναλαμβάνει σήμερα ο Κυριάκος Κούσιος

Ο Κυριάκος Κούσιος αναλαμβάνει σήμερα Δευτέρα καθήκοντα Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε διαδοχή της εκλιπούσας Ζέτας Αιμιλιανίδου, ενώ τον κ. Κούσιο στη θέση του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω διαδέχεται ο Πέτρος Δημητρίου.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Μάριου Πελεκάνου, ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, αποφάσισε να διορίσει στη θέση του Υπουργού Εργασίας τον Κυριάκο Ι. Κούσιο, σήμερα Υφυπουργό παρά τω Προέδρω.

Στη θέση του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω διορίζεται ο Πέτρος Δημητρίου, σήμερα Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Καθήκοντα Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο Παντελής Παντελίδης, σήμερα επικεφαλής της Γραμματείας της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Οι διορισμοί θα ισχύσουν από σήμερα, Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί στις 09.00 η τελετή διαβεβαίωσης και ανάληψης των καθηκόντων των νέων αξιωματούχων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share