Home Featured «O-Bold», νέο ρολόι χειρός από Tokujin Yoshioka

«O-Bold», νέο ρολόι χειρός από Tokujin Yoshioka

0
«O-Bold», νέο ρολόι χειρός από Tokujin Yoshioka

Nέο ρολόι χειρός για την Issey Miyake WATCH δημιούργησε ο γνωστός από τον σχεδιασμό του βωμού της Ολυμπιακής Φλόγας στο Τόκιο Tokujin Yoshioka. Το «O-Bold» παρουσιάστηκε στην μπουτίκ Issey Miyake στο Μιλάνο, στη διάρκεια του Salone del Mobile 2023.

Ακολουθώντας τη σχεδιαστική ιδέα «σχήμα του νερού-διαφανής χρόνος», η σειρά ρολογιών «O» πρωτοεμφανίστηκε το 2011. Η επωνυμία της κλείνει το μάτι στη γαλλική λέξη για «νερό» (eau) και το διαφανές ντιζάιν είναι υπαινιγμός της φυσικής σύστασης του υγρού.

«Η σειρά “Ο”, όπως το νερό, δεν έχει συγκεκριμένο “σχήμα” και ακτινοβολεί τη λαμπρότητα της στιγμής, σηματοδοτώντας σιωπηλά το πέρασμα του χρόνου λες και έχει ενθυλακωθεί μέσα του. Από την παρουσίαση της, η σειρά “Ο” σταθερά εξελίσσεται σε ποικιλία χρωμάτων και παραλλαγών» σημειώνει η φίρμα.

«Bold & Fit» είναι οι λέξεις-κλειδιά για το νέο μοντέλο που σχεδίασε ο Ιάπωνας ντιζάινερ και κάποια απλά χαρακτηριστικά διακρίνουν το «O-Bold» από τη σειρά «O»: ο Yoshioka έκανε πιο πλατύ το βραχιόλι για να δώσει έμφαση στη διαφανή αισθητική του, ενώ η διάμετρος γύρω από τον καρπό συρρικνώθηκε για να είναι το ρολόι πιο κατάλληλο για όσες και όσους έχουν πιο λεπτά χέρια.

Στην ουσία, «το ρολόι είναι τόσο ελαφρύ και άνετο που ενδέχεται να ξεχάσεις ότι το φοράς» πρόσθεσαν από την Issey Miyake WATCH (https://www.instagram.com/p/CrAsBTpvjkz/).

https://www.instagram.com/p/CrAsBTpvjkz/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e09e6d05-dab2-45e4-80af-af46a4efd2dc

Πηγή:ΚΥΠΕ