Home Featured Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι «αιωνίων», νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι «αιωνίων», νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

0
Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι «αιωνίων», νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Με πολύ καλή απόδοση στο πρώτο μέρος και σωστή διαχείριση στο δεύτερο, ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια το «ντέρμπι των αιωνίων» με 2-0 για την 4η αγωνιστική play off της Super League.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» του Ολυμπιακού με γκολ του Σπόραρ στο 28΄ και με αυτογκόλ του Ελ Αραμπί στο 35΄.

Με τη νίκη, οι «πράσινοι» παρέμειναν στην κορυφή της Super League, μαζί με την ΑΕΚ που επικράτησε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ του Άρη με 3-1. Με γκολ του Ελβετού στο 82΄ και το 90+5΄, η Ένωση νίκησε 3-1 την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην «ΟΠΑΠ Αρένα». Νωρίτερα, η ΑΕΚ είχε προηγηθεί με πέναλτι του Γκαρσία στο 36΄, ενώ ο Άρης είχε ισοφαρίσει με τον Ιτούρμπε στο 45+1΄.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος επιβλήθηκε με 4-2 του Βόλου. Ίνγκι Ινγκασον (6’), Κάλεντ Νάρεϊ (16’, 27’) και Τιάγκο Ντάντας (45+4’) πέτυχαν τα γκολ των «ασπρόμαυρων» και για τους Θεσσαλούς, Τάσος Τσοκάνης (58’) και Ογκνιέν Οζέγκοβιτς (88′) μείωσαν στο δεύτερο μέρος.

Συνοπτικά, στις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος της Super League σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:  

ΑΕΚ-Αρης                  3-1

ΠΑΟΚ-Βόλος                4-2

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός   2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 30 αγώνες)

1. Παναθηναϊκός      69

2. ΑΕΚ               69

3. Ολυμπιακός        63

4. ΠΑΟΚ              60

5. Άρης              41

6. Βόλος             40

Πηγή:ΚΥΠΕ