X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΟ ύποπτος για το μακελειό στην Καλιφόρνια είναι νεκρός, επιβεβαίωσε η αστυνομία

Ο ύποπτος για το μακελειό στην Καλιφόρνια είναι νεκρός, επιβεβαίωσε η αστυνομία

Ο φερόμενος ως δράστης του μακελειού στην Καλιφόρνια το σεληνιακό νέο έτος είναι νεκρός, φαίνεται πως αυτοκτόνησε, ανακοίνωσε χθες Κυριακή η αστυνομία του Λος Άντζελες.

Νωρίτερα χθες ο σερίφης Ρόμπερτ Λούνα της Κομητείας του Λος Άντζελες είχε δηλώσει ότι η κατάσταση των δέκα τραυματιών από τους μαζικούς πυροβολισμούς στο Μόντερεϊ Παρκ, στην Καλιφόρνια, αργά το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα) είναι από σταθερή έως κρίσιμη, προσθέτοντας ότι πέντε γυναίκες και πέντε άνδρες σκοτώθηκαν στην σφαγή. Οι ηλικίες τους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

«Ο ύποπτος έφερε τραύμα από σφαίρα και ο θάνατός του διαπιστώθηκε επιτόπου», δήλωσε ο σερίφης Ρόμπερτ Λούνα, περιγράφοντας το ανθρωποκυνηγητό που έλαβε τέλος με μια πιστολιά προερχόμενη από το λευκό φορτηγάκι του φερόμενου ως δολοφόνου.

Ο ύποπτος κατονομάστηκε ως Χου Καν Τραν, 72 ετών.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως δεν υπάρχει κανένας άλλος ύποπτος» για τη σφαγή, διευκρίνισε ο κ. Λούνα, προσθέτοντας ότι το κίνητρο της επίθεσης στη Μόντερεϊ Παρκ η οποία στοίχισε τη ζωή σε δέκα ανθρώπους δεν είναι σαφές ως αυτό το στάδιο.

«Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Οι ερευνητές ανθρωποκτονιών εργάζονται νυχθημερόν για να συγκεντρώσουν επιπλέον πληροφορίες και να εξακριβώσουν το κίνητρο αυτού του εξαιρετικά τραγικού συμβάντος», είπε ο σερίφης Λούνα.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έδωσε παράλληλα εντολή οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια να  κυματίζουν μεσίστιες σε απότιση φόρου τιμής στα θύματα του μακελειού ως τη δύση του ηλίου την Πέμπτη, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Λευκού Οίκου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share