Home Featured Ο Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε τον 20χρονο Ευριπίδη Φράγκου και ενημερώθηκε για την κατάσταση υγείας του

Ο Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε τον 20χρονο Ευριπίδη Φράγκου και ενημερώθηκε για την κατάσταση υγείας του

0
Ο Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε τον 20χρονο Ευριπίδη Φράγκου και ενημερώθηκε για την κατάσταση υγείας του

Λεπτομερούς ενημέρωσης για την κατάσταση της υγείας του 20χρονου Ευριπίδη Φράγκου, που τραυματίστηκε σοβαρά το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν πριν απο τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα, έτυχε τη Τετάρτη ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα.

Ο Υπουργός Υγείας, ο οποίος επισκέφθηκε τον 20χρονο νωρίς το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, εξέφρασε την πλήρη στήριξη και συμπαράστασή του προς την οικογένεια του.

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι ο κ. Χατζηπαντέλα, ο οποίος ενημερωνόταν από την πρώτη στιγμή για την κατάσταση της υγείας του τραυματία, ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι η κατάσταση του 20χρονου κρίνεται ως σοβαρή, καθώς φέρει εγκαύματα στο 45% του σώματος του.

Σύμφωνα με το αρμόδιο Υπουργείο ο νεαρός παρουσίασε βελτίωση και αποδιασωληνώθηκε, ωστόσο, συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο κ. Χατζηπαντέλα ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση, ενώ διαβεβαίωσε την οικογένεια του θύματος ότι το Υπουργείο του θα συνδράμει με όποιο τρόπο του ζητηθεί.

Καταδίκασε, τέλος, τα επεισόδια και εξέφρασε θλίψη και απογοήτευση για τα όσα διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Πηγή:ΚΥΠΕ