X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΟδηγίες για τα περαιτέρω βήματα στις υποθέσεις που αφορούν σε πολιτογραφήσεις έδωσαν...

Οδηγίες για τα περαιτέρω βήματα στις υποθέσεις που αφορούν σε πολιτογραφήσεις έδωσαν Γενικός και Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας στην Αστυνομία

Σύσκεψη με θέμα τις υποθέσεις που αφορούν την πιθανή διάπραξη αδικημάτων στο πλαίσιο του προγράμματος πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών και επιχειρηματιών έγινε σήμερα το πρωί Νομική Υπηρεσία.

Όπως δήλωσε αρμόδια πηγή ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Βοηθός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης και Σάββας Αγγελίδης, έδωσαν οδηγίες προς την Αστυνομία για τα περαιτέρω βήματα στις υποθέσεις αυτές, και συμφωνήθηκε όπως πραγματοποιηθεί εκ νέου σύσκεψη για το θέμα αυτό στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, Γιαννάκης Γεωργίου, η ανακριτική ομάδα και λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας.

«Έγινε ανασκόπηση της πορείας των υποθέσεων, δόθηκαν οδηγίες από τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα για τα περαιτέρω βήματα στις υποθέσεις, και συμφωνήθηκε ότι θα ξανασυναντηθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα», είπε η ίδια πηγή.

Πρόσθεσε ακόμη πως στη Νομική Υπηρεσία υπάρχει ένας κατάλογος με τις υποθέσεις αυτές που επικαιροποιείται αναλόγως των βημάτων που γίνονται.

Σε ερώτηση αν υπάρχουν υποθέσεις που πρόκειται να καταχωρηθούν στο δικαστήριο σύντομα, η ίδια πηγή απάντησε πως «έχει υποθέσεις που είναι σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται η ολοκλήρωσή τους κάποια στιγμή, όμως δεν μπορεί να προσδιοριστεί πότε θα γίνει αυτό».

Ανέφερε, εξάλλου, πως τέτοιου είδους συσκέψεις γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και πως πέραν αυτών η Αστυνομία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη Νομική Υπηρεσία και τους νομικούς λειτουργούς που χειρίζονται τις υποθέσεις.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share