Home Featured Οδηγίες για τον αγώνα Απόλλωνα και Πάφου εξέδωσε η Αστυνομία

Οδηγίες για τον αγώνα Απόλλωνα και Πάφου εξέδωσε η Αστυνομία

0
Οδηγίες για τον αγώνα Απόλλωνα και Πάφου εξέδωσε η Αστυνομία

Οδηγίες προς του φιλάθλους ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα για την 5η Αγωνιστική της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος CYTA μεταξύ του Απόλλωνα και της Πάφου που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 19:00 στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium εξέδωσε η Αστυνομία Κύπρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:15 και καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Στις εισόδους του σταδίου, όπως σημειώνεται, θα υπάρχει έλεγχος για τη κάρτα φιλάθλου και στη συνέχεια η είσοδος θα επιτυγχάνεται μέσω των περιστροφικών εισόδων (turnstile) με έγκυρο εισιτήριο, ενώ τυχόν αργοπορημένη προσέλευση των οπαδών θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.

Στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας του Απόλλωνα θα παραχωρηθούν η Κεντρική (δυτική), Ανατολική και Νότια Κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι είσοδοι W1, W2, S1, S3, E1, E2, E3  καθώς και η Είσοδος VIP στη Κεντρική κερκίδα, ενώ στο γήπεδο θα λειτουργήσουν ταμεία.

Η Αστυνομία ξεκαθαρίζει ότι είσοδος θα επιτραπεί στη κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών του Απόλλωνα προς και από το στάδιο, αυτοί καλούνται να κατευθυνθούν προς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium, δια μέσου του αυτοκινητόδρομου (Α 6) προς Πάφο, έξοδο προς Κολόσσι (Ε 605) και ακολούθως δια μέσου της αερογέφυρας, στροφή δεξιά προς το γήπεδο. Οι φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μπορούν να σταθμεύσουν στους προκαθορισμένους χώρους στάθμευσης του γηπέδου.

Επίσης, έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι δεν θα επιτραπεί να μεταφερθούν σακίδια και κράνη μοτοσικλετών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων που έχει ορίσει το στάδιο. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα, προστίθεται.

Σε σχέση με τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας Πάφου, θα παραχωρηθεί η βόρεια κερκίδα και θα λειτουργήσει μόνο η είσοδος Ν 2 του Σταδίου.

Στο γήπεδο θα λειτουργήσει ένα ταμείο για τους οπαδούς της Πάφου και για αυτό καλούνται οι οπαδοί να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην είσοδο. Επίσης, ξεκαθαρίζεται ότι είσοδος θα επιτραπεί στη κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

Η Αστυνομία αναφέρει πως για την ομαλή προσέλευση των οπαδών της Πάφου προς το στάδιο, αυτοί καλούνται να κατευθυνθούν προς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium, δια μέσου του αυτοκινητόδρομου (Α6) προς Λεμεσό, έξοδο προς Φράγμα Κούρρη,  στη συνέχεια μέσω της οδού Λόφου, 2η έξοδο (δεξιά) του μικρού Κυκλικού Κόμβου και 1η έξοδο (αριστερά) στο μικρό κυκλικό κόμβο, με κατεύθυνση προς το γήπεδο. Οι φίλαθλοι της Πάφου μπορούν να σταθμεύσουν στους προκαθορισμένους χώρους του γηπέδου για τους φιλοξενούμενους, ενώ κατά την αποχώρηση τους από στάδιο καλούνται να ακολουθήσουν τις πινακίδες με κατεύθυνση την Πάφο.

Οι περιορισμοί για τα σακίδια και τα κράνη μοτοσικλετών ισχύει όπως και στους οπαδούς του Απόλλωνα εντός του σταδίου, προστίθεται.

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων, χρήση λέιζερ και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Τέλος, αναφέρεται πως τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια.

Πηγή:ΚΥΠΕ