X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΟδικά έργα για 3 μήνες στον κόμβο Κόρνου του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας -...

Οδικά έργα για 3 μήνες στον κόμβο Κόρνου του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού

Εργασίες κατασκευής της νέας εξόδου από τον Κόρνο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού θα εκτελούν και για τρεις μήνες περίπου από το προσεχές Σάββατο, σύμφωνα με το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, μετά την έξοδο Κόρνου στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, θα είναι κλειστή για 400μ. περίπου και η τροχαία κίνηση προς Λεμεσό θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης, όπως αναφέρεται, την περίοδο 22/9/2021 – 2/10/2021, μεταξύ των ωρών 08:30 – 17:00, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων, εκτός αργίας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας – Κοφίνου (παρά τον κυκλικό κόμβο Κοφίνου) και των παρακείμενων εξόδων, της Επαρχίας Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας, 1500μ. περίπου κάθε φορά, και η
τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share