X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΟι τελευταίες κυρώσεις στη Ρωσία συζητήθηκαν στη τελευταία συνάντηση μελών του Ναυτιλιακού...

Οι τελευταίες κυρώσεις στη Ρωσία συζητήθηκαν στη τελευταία συνάντηση μελών του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου

Το 8ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, καθώς αναμένεται να έχει άμεση επίδραση και στον τομέα της ναυτιλίας, απασχόλησε την μηνιαία συνάντηση των μελών του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, που πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΝΕ, κατά τη συνάντηση, ο Γιώργος Ζαμπάρτας, Συνέταιρος και Επικεφαλής Ναυτιλίας και Γραφείου της INCE στη Κύπρο και οι Έστερ Τουμπουρή και Μαριάννα Λαμάρη, Συνέταιρος και Ανώτερη Συνεργάτης, αντίστοιχα, της INCE Κύπρου, παρουσίασαν τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τις κυρώσεις που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Ρωσία και πως αυτές διαμορφώνουν το τοπίο στον τομέα της Ναυτιλίας.

Προστίθεται ότι έγινε μια ανασκόπηση του περιεχομένου του 8ου πακέτου κυρώσεων, καθώς αναμένεται να έχει άμεση επίδραση και στον τομέα της Ναυτιλίας, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες νομικές και ασφαλιστικές επιπτώσεις.

Αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, το θέμα της επιβολής πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου, όταν αυτό πωλείται σε τρίτες χώρες αλλά και τι ακολουθεί σε σχέση με την αποτελεσματική και σωστή εφαρμογή του ώστε να θωρακιστεί η Ευρωπαϊκή Ναυτιλία.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share