X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠαγκόσμιο Κύπελλο 2022: Βραζιλία-Κροατία και Ολλανδία-Αργεντινή στους δύο πρώτους προημιτελικούς

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Βραζιλία-Κροατία και Ολλανδία-Αργεντινή στους δύο πρώτους προημιτελικούς

Με τους δύο πρώτους προημιτελικούς επαναρχίζει σήμερα το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παιχνίδια Βραζιλία-Κροατία στις 17:00 και Ολλανδία-Αργεντινή στις 21:00.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία και Κροατία στο Education City Stadium, η Βραζιλία είναι το φαβορί. Η «σελεσάο» έκανε την πιο πειστική της εμφάνιση και μια από τις καλύτερες στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη φάση των «16», επικρατώντας άνετα με 4-1 της Νότιας Κορέας. Η Βραζιλία, έχοντας ποιότητα σε όλες τις γραμμές και με την επιστροφή και του Νεϊμάρ στο αρχικό σχήμα, δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να είναι το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά.

Από την άλλη, οι Κροάτες προέρχονται από μια δραματική πρόκριση επί της Ιαπωνίας στα πέναλτι, έχοντας  ως ήρωα τον Λιβάκοβιτς που έπιασε τρία πέναλτι. Εχοντας απέναντι τους ένα από τα μεγάλα φαβορί θα ενδεχομένως να προσπαθήσουν με τακτική και σκοπιμότητα, να οδηγήσουν το ματς σε χαμηλό σκορ για να έχουν ελπίδες να κλέψουν το παιγνίδι.

Στον άλλο αγώνα της αποψινής βραδιάς που θα αρχίσει στις 21:00 στο Lusail Iconic Stadium, Ολλανδία και Αργεντινή τίθενται αντιμέτωπες σε μια άκρως ενδιαφέρουσα και ενδεχομένως συγκλονιστική αναμέτρηση.

Η «αλμπισελέστε» μπορεί να θεωρείται ως το φαβορί του ζευγαριού, όμως οι «οράνιε» έχουν την ποιότητα και μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Η Ολλανδία πήρε το εισιτήριο για τους «8» αφού νίκησε τις ΗΠΑ με το επιβλητικό 3-1. Η ομάδα του Φαν Χάαλ αγωνίζεται πιο προσεκτικά στα μετόπισθεν πλέον, δεν έχει τη μεγάλη επιθετική διάθεση που είχε στο παρελθόν, και προφανώς θα επιδιώξει να κρατήσει χαμηλά το σκορ και να εκμεταλλευτεί τις τελικές προσπάθειες που θα δημιουργήσει.

Από την, άλλη η Αργεντινή πήρε τη νίκη-πρόκριση με 2-1 κόντρα στην Αυστραλία, έχοντας ως ηγέτη τον Μέσι σε ακόμη ένα παιχνίδι και τους Ντε Πολ, Εμιλιάνο Μαρτίνες να έχουν πολύ καλή απόδοση και συμβολή στη νίκη. Στον αποψινό αγώνα, η Αργεντινή ενδεχομένως να επιδιώξει να σκοράρει νωρίς ώστε να αποβάλει το άγχος και να αναγκάσει τους Ολλανδούς να ανοιχτούν και να αφήσουν χώρους.

Παράλληλα, η «αλμπισελέστε» καλείται να σπάσει την «κατάρα» που συνοδεύει την εκάστοτε κάτοχο του Κόπα Αμέρικα, η οποία δεν κατέκτησε ποτέ το επόμενο Μουντιάλ.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες Μαρόκο-Πορτογαλία (17:00) και Αγγλία-Γαλλία (21:00).

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share