X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠαγκόσμιο Κύπελλο 2022: Με 4-1 επικράτησε η Γαλλία της Αυστραλίας

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Με 4-1 επικράτησε η Γαλλία της Αυστραλίας

Με 4-1 επικράτησε χθες βράδυ η Γαλλία της Αυστραλίας, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 4ο όμιλο του Παγκόσμιου Κυπέλλου, με δύο γκολ του Ολιβιέ Ζιρού, ξεπερνώντας το αρχικό σοκ όταν οι Αυστραλοί προηγήθηκαν με 1-0 και έχασαν μεγάλη ευκαιρία και για δεύτερο γκολ.

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα πήγε από τους διοργανωτές στον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ και είχε και μία ασίστ, αλλά είχε και πληθωρική παρουσία στην επίθεση των “μπλε”. Ο Γάλλος σούπερ σταρ σε ηλικία 23 ετών και 337 ημερών έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της Γαλλίας που έφτασε τα 5 γκολ σε τελικά Μουντιάλ, ενώ έφτασε τα 12 τέρματα στα τελευταία 11 ματς της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάν.

Το σκορ άνοιξε ο Γκούντγουιν για την Αυστραλία στο 8ο λεπτό, με τον Ραμπιό να ισοφαρίζει για την Αυστραλία στο 27 με κεφαλιά. Στο 33 ο Ζιρού έκανε το 2-1 και στο 67 ο Εμπαπέ το 3-1. Το τέταρτο γκολ για τη Γαλλία σημείωσε ο Γάλλος γκολεαδόρ Ζιρού.

Γαλλία: Λορίς, Παβάρ(89′ Τουράμ), Κονατέ, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ(13′ Τέο Ερνάντεζ), Τσουαμενί(77′ Φοφανά), Ραμπιό, Ντεμπελέ(77′ Κομάν), Γκριεζμάν, Εμπαπέ, Ζιρού(89′ Κουντέ)

Αυστραλία: Ράιαν, Άτκινσον(85′ Μπακούς), Ρόουλς, Σούταρ, Μπέχιτς, Μόι, ΜακΓκρι(73′ Μαμπίλ), Ιρβάιν(85′ Ντεγκένεγκ), Λέκι, Γκούντγουιν(73′ Κουόλ), Ντιουκ(56′ Κάμιγκς)

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share