Home Featured Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Πανηγυρική πρόκριση της Αργεντινής στο τελικό, με ένα σαρωτικό 3-0 έναντι της Κροατίας

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Πανηγυρική πρόκριση της Αργεντινής στο τελικό, με ένα σαρωτικό 3-0 έναντι της Κροατίας

0
Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Πανηγυρική πρόκριση της Αργεντινής στο τελικό, με ένα σαρωτικό 3-0 έναντι της Κροατίας

Ο πρώτος από τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλου Ποδοσφαίρου στο Κατάρ, ολοκληρώθηκε απόψε με την Αργεντινή να προκρίνεται πανηγυρικά στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αυριανού ημιτελικού μεταξύ της Γαλλίας και του Μαρόκου.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε στο 34ο λεπτό με το εύστοχο γκολ του Λιονέλ Μέσι, από εκτέλεση πέναλτι. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, η Αργεντινή αύξησε τη διαφορά από την Κροατία σε 2-0, με το γκολ του Χουλιάν Άλβαρεζ, στο 39ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Χουλιάν Άλβαρεζ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά, μετά από πάσα του Λιονέλ Μέσι, σημειώνοντας το 3-0, στο 70ο λεπτό.

Απέναντι στη σαρωτική παρουσία της Αργεντινής στο γήπεδο, η Κροατία παρουσίασε σχετικά αδύναμη εικόνα, αφού δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την περιοχή των αντιπάλων.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντανιέλε Ορσάτο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, Ματέο Κόβατσιτς, Κριστιάν Ρομέρο, Νικολάς Οταμέντι

ΚΟΚΚΙΝΗ: Μάριο Μαντζούκιτς (Προπονητής)

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Λιονέλ Μέσι): Νταμιάν Μαρτίνεζ, Νικολάς Ταλιαφίκο, Κριστιάν Ρομέρο, Νικολάς Οταμέντι, Ναχουέλ Μολίνα, Λεονάρντο Παρέδες, Τοδρίγκο Ντε Πωλ, Αλέξις Μακάλιστερ, Ένζο Φερνάντεζ, Χουλιάν Αλβάρεζ, Εχεκιέλ Παλάσιος (74’), Πάουλο Ντιμπάλα (74’)

ΚΡΟΑΤΙΑ (Λούκα Μόντριτς): Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, Ντέγιαν Λοβρέν, Μπόρνα Σόσα, Γιόσκο Γκβαρντιόλ, Γιόσιπ Γιουράνκοβιτς, Ματέο Κόβατσιτς, Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς, Ιβάν Πέρισιτς, Αντρέι Κράμαριτς, Μάριο Πάσαλιτς, Μίσλαβ Όρσιτς (46’), Νίκολα Βλάσιτς (46’), Μπρούνο Πέτκοβιτς (50’), Μάρκο Λιβάγια (72’), Λάβρο Μάγιερ (81’)

https://www.youtube.com/watch?v=ltfV4-W8h3M

Πηγή:ΚΥΠΕ