Home Featured Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Κορυφαία στιγμή της καριέρας του, λέει ο τερματοφύλακας των Κροατών, αποστολή τους το Παγκόσμιο Κύπελλο, λέει ο Νεϊμάρ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Κορυφαία στιγμή της καριέρας του, λέει ο τερματοφύλακας των Κροατών, αποστολή τους το Παγκόσμιο Κύπελλο, λέει ο Νεϊμάρ

0
Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Κορυφαία στιγμή της καριέρας του, λέει ο τερματοφύλακας των Κροατών, αποστολή τους το Παγκόσμιο Κύπελλο, λέει ο Νεϊμάρ

Ως την κορυφαία στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε ο 27χρονος τερματοφύλακας των Κροατών Ντόμινικ Λιβακοβιτς την πρόκριση της ομάδας του στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο ίδιος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με την Ιαπωνία, καθώς απέκρουσε τρία πέναλτι στην ψυχοφθόρα αυτή διαδικασία.

Ο Λιβάκοβιτς απέκρουσε τρία από τα τέσσερα πέναλτι που εκτέλεσαν οι Ιάπωνες. Συγκεκριμένα, «έπιασε» το πρώτο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μιναμίνο, το δεύτερο που εκτέλεσε ο Μιτόμα και το τέταρτο που σούταρε ο Γιοσίντα, ενώ ηττήθηκε μόνο από τον Ασάνο.

«Το ματς ήταν δύσκολο και αφιερώνουμε την πρόκριση σε όλους τους φιλάθλους της χώρας. Ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτό το παιχνίδια. Σίγουρα είναι η κορυφαία βραδιά της καριέρας μου. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Βραζιλία του Νεϊμάρ, το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο. Θα δώσουμε τα πάντα και ότι βγει», είπε στις δηλώσεις του ο Λιβάκοβιτς.

Ο Νεϊμάρ, ο ηγέτης των Βραζιλιάνων που θα βρεθούν στο δρόμο των Κροατών, επέστρεψε στην εντεκάδα της ομάδας του μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου, σημειώνοντας μάλιστα και γκολ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο γήπεδο και μπόρεσα να παίξω καλά. Δεν ένιωσα πόνο στον αστράγαλό μου, είμαι ευχαριστημένος με το παιχνίδι μου, αν και δεν μπορώ να είμαι 100% χαρούμενος, μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα», είπε και ευχαρίστησε τους φιλάθλους της χώρας του για τα μηνύματα στήριξης που έλαβε όταν τραυματίστηκε. «Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η αποστολή μας, το όνειρό μας, τώρα μας περιμένει μία νέα πρόκληση», είπε ο άσσος της «σελεσάο».

https://www.youtube.com/watch?v=E8-f-Aq23pc

Πηγή:ΚΥΠΕ