X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΠαγκύπριες: Η σημερινή εξέταση δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή δήλωσε...

Παγκύπριες: Η σημερινή εξέταση δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή δήλωσε η Υπουργός Παιδείας

Το μήνυμα ότι σημερινή εξέταση δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή για μια πορεία που μπορεί να είναι λαμπρή, έστειλε η Υπουργός Παιδείας Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Αθηνά Μιχαηλίδου στους τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων για τη σημερινή, πρώτη ημέρα των Παγκύπριων Εξετάσεων.

Η Υπουργός επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, πριν την έναρξη της εξέτασης των Νέων Ελληνικών, το Λύκειο Δασούπολης, μπήκε σε δύο τάξεις και ευχήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες «καλή επιτυχία».

Μιλώντας στη συνέχεια, η Υπουργός είπε πως είναι η πρώτη μέρα των Παγκυπρίων εξετάσεων για τη σχολική χρονιά 2022-2023 και πως παρακάθονται σήμερα στην εξέταση των Νέων Ελληνικών περίπου 5.250 μαθητές και μαθήτριες.

«Ήρθαμε να δώσουμε την ευχή μας, να πούμε καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες μας γιατί γνωρίζουμε πόσο κρίσιμη είναι η στιγμή αυτή. Το μήνυμα που δίνουμε είναι πως δεν αποτελεί το τέλος η συγκεκριμένη εξέταση αλλά ακριβώς το αντίθετο, την αρχή, για μια πορεία που μπορεί να είναι λαμπρή, μπορεί να είναι πολύ αξιόλογη, και αυτό εξαρτάται κυρίως από τους ίδιους και τις ίδιες», είπε.

Η κ. Μιχαηλίδου είπε πως είναι μια εξέταση που ναι, μεν, θα τους βοηθήσει να αποφασίσουν τι θα κάνουν στο μέλλον, αλλά από την άλλη είναι και μια δοκιμασία από τις πάρα πολλές τις οποίες θα χρειαστεί να δώσουν στη ζωή τους.

Καταλήγοντας, η Υπουργός ευχήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες τα καλύτερα, και χωρίς άγχος και πολλή αυτοπεποίθηση να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να προσπαθήσουν να αποδώσουν σε αυτό το γραπτό και σε όλα τα άλλα που θα ακολουθήσουν ως το τέλος του Ιούνη.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share