Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Παράταση υποβολής συμμετοχών για 7ο διαγωνισμό Εταιρικού Εθελοντισμού και Εθελοντικής Προσφοράς

Παράταση υποβολής συμμετοχών για 7ο διαγωνισμό Εταιρικού Εθελοντισμού και Εθελοντικής Προσφοράς

0
Παράταση υποβολής συμμετοχών για 7ο διαγωνισμό Εταιρικού Εθελοντισμού και Εθελοντικής Προσφοράς

Μέχρι τις 31 Αυγούστου θα μπορούν ενδιαφερόμενοι φορείς να υποβάλουν αιτήσεις για συμμετοχή στον 7ο διαγωνισμό Εταιρικού Εθελοντισμού και Εθελοντικής Προσφοράς του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΣΣΕ, σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδειχθούν οι εταιρείες και οι καλές πρακτικές/δράσεις που έχουν αναπτύξει στους τομείς του Εταιρικού Εθελοντισμού και της Εθελοντικής Προσφοράς, κατά το 2021 και το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Οι δράσεις αφορούν την βελτίωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία ή/και στην επίτευξη των 17 στόχων βιώσιμης ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ή/και στη συνεργασία και στην παροχή στήριξης προς τις εθελοντικές οργανώσεις/ΜΚΟ, σε κοινωνικό ή/και περιβαλλοντικό ή/και πολιτιστικό θετικό αντίκτυπο ή/και σε οποιοδήποτε άλλο παρεμφερή θετικό αντίκτυπο.

Σημειώνεται ότι στο διαγωνισμό μπορούν να υποβληθούν, αναλόγως σε μία από τις δύο κατηγορίες, και ειδικές δράσεις που έχουν αναπτυχθεί την περίοδο της πανδημίας COVID-19, οι οποίες έχουν βοηθήσει την κοινωνία.

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών:  31 Αυγούστου 2022 (νέα προθεσμία)

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει τη συμπλήρωση ηλεκτρονικής αίτησης που είναι αναρτημένη σε κεντρικό σημείο στην ιστοσελίδα του ΠΣΣΕ, www.volunteerism-cc.org.cy, που αναγράφει «7ος Διαγωνισμός Εταιρικού Εθελοντισμού και Εθελοντικής Προσφοράς».  Απευθείας Σύνδεσμος: https://bit.ly/3O1SII3

Πηγή:ΚΥΠΕ