X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗΠαρέμβαση Προέδρου Αναστασιάδη και διμερείς επαφές στη Συνάντηση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας

Παρέμβαση Προέδρου Αναστασιάδη και διμερείς επαφές στη Συνάντηση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας

Σε παρέμβαση στη θεματική “Ειρήνη και Ασφάλεια” κατά τη Συνάντηση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, στην Τσεχία, θα προβεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ενώ στο περιθώριο των εργασιών θα έχει διμερείς επαφές με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στην Πράγα για να συμμετάσχει στις εργασίες της Συνάντησης της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που θα πραγματοποιηθούν νωρίς το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Τσεχίας.

Ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει ότι η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Κάστρο της Τσεχίας και σε αυτή θα λάβουν μέρος συνολικά 44 ηγέτες χωρών της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να αφιχθεί στον χώρο της Συνάντησης γύρω στη 1.45μμ (ώρα Κύπρου).

Κατά τις εργασίες της Συνάντησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προβεί σε Παρέμβαση στη θεματική «Ειρήνη και Ασφάλεια», ενώ στο περιθώριο των εργασιών θα έχει διμερείς επαφές με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων.

Απόψε στις 8μμ (ώρα Κύπρου), ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παραστεί σε δείπνο των συμμετεχόντων στη Συνάντηση, ηγετών.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Πράγα Αντώνης Θεοχάρους και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share