Home Featured Πέντε νεκροί από πυροβολισμούς σε τράπεζα στο Κεντάκι

Πέντε νεκροί από πυροβολισμούς σε τράπεζα στο Κεντάκι

0
Πέντε νεκροί από πυροβολισμούς σε τράπεζα στο Κεντάκι

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον έξι άλλοι νοσηλεύονται μετά από πυροβολισμούς με στόχο μια τράπεζα στο κέντρο του Λούιβιλ, στην πολιτεία του Κεντάκι.

Η αστυνομία έγραψε στο Twitter ότι υπήρξε ειδοποίηση το πρωί της Δευτέρας για ένα δράστη και ότι αμέσως έσπευσε στη σκηνή ισχυρή δύναμη.

«Πέντε άνθρωποι έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι νεκροί. Τουλάχιστον έξι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Λούιβιλ, εκ των οποίων ένας αξιωματικός», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας σε συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την κατάσταση των τραυματιών.

«Δεν υπάρχει ενεργός κίνδυνος για το κοινό αυτή τη στιγμή», δήλωσε προσθέτοντας ότι ο δράστης έπεσε νεκρός.  Κλήθηκαν οι κάτοικοι όμως να παραμείνουν μακριά από την περιοχή.

Το περιστατικό συνέβη έξω από το κτίριο της Old National Bank.

Το CNN μετέδωσε ότι μερικοί άνθρωποι κατάφεραν να βρουν καταφύγιο στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας και να κλειδωθούν εκεί, επικοινωνώντας με την αστυνομία.

Στις ΗΠΑ υπολογίζεται ότι είναι εγγεγραμμένα 400 εκατομμύρια όπλα και οι μαζικοί πυροβολισμοί με θύματα είναι συχνό φαινόμενο.

Πηγή:ΚΥΠΕ